Modna muza

Minnie Mouse glavna je zvijezda Londonskog tjedna mode u rujnu

Foto: Disney
minnie mouse
Foto: Disney
minnie mouse
Foto: Disney
minnie mouse
20.08.2012.
u 00:01
Mašne i točkice u stilu Minnie Mouse uvijek su u modi, tako da za proljeće/ljeto 2013. očekujemo od britanskih dizajnera pravu najezdu Minnienih omiljenih motiva
Pogledaj originalni članak

Najslavnija mišica na svijetu Minnie Mouse postat će prava modna ikona tijekom Londonskog tjedna mode u rujnu. Od Richarda Nicolla i Katie Hillier do Gilesa Deacona i Terryja de Havillanda, svi dizajneri kreirat će unikatne kreacije inspirirane njezinim jedinstvenim stilom.

Također, u tom kreativnom projektu sudjelovat će i  Michael van der Ham, Lulu Guinness, Piers Atkinson, Bunney, Husam el Odeh u suradnji s Lukeom Hershesonom te Meadham Kirchhoff, a glavni lajtmotiv njihovih kolekcija za proljeće/ljeto 2013. bit će upravo legendarna Disneyeva mišica.

Minnie Mouse Must Haves bit će pokazani tijekom Tjedna mode u Londonu, a kreacije će se onda prodavati na aukciji na eBayu za dobrotvorno društvo Fashion Arts Foundation, čiji je cilj promovirati i njegovati odnos između mode, filma, glazbe i umjetnosti.

− Minnie Mouse i njezin jedinstveni stil nastavljaju inspirirati obožavatelje diljem svijeta. Oduševljeni smo što imamo priliku surađivati s takvim vizionarima kako bismo kreirali jedinstvene kreacije. Nadilazeći trendovi − mašne i točkice u stilu Minnie Mouse uvijek su u modi, pa je zato jednako važna sada, kao i onda kad se pojavila na modnoj sceni. Upravo je Londonski tjedan mode savršeno mjesto za dovođenje Minnie u središte pozornosti − rekao je potpredsjednik tvrtke Walt Disney Marc Low.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.