fotografkinja

Mara Bratoš zablistala u haljinama domaćeg branda

Foto: John Pavlish
Lulu Contour
Foto: John Pavlish
Lulu Contour
Foto: John Pavlish
Lulu Contour
Foto: John Pavlish
Lulu Contour
Foto: John Pavlish
Lulu Contour
28.04.2015.
u 15:47
Iako je brand LuLu Couture prepoznatljiv po svojim haljinama i tunikama s različitim ilustracijama, ove sezone dizajnerica Martina Tutić brand je obogatila haljinama bez ilustracija
Pogledaj originalni članak

Fotografkinja i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica Mara Bratoš na zagrebačkim ulicama zablistala je u najnovijim haljinama domaćeg branda LuLu Couture.

Lepršave i jednostavne haljine zasigurno će svojom posebnošću osvojiti sve žene koje tijekom cijelog dana žele izgledati besprijekorno.

Iako je brand LuLu Couture prepoznatljiv po svojim haljinama i tunikama s različitim ilustracijama, ove sezone dizajnerica Martina Tutić brand je obogatila haljinama bez ilustracija, ali naglašenog volumena. Kolekcijom dominiraju pastelne boje, a upotpunjena je i linijom nakita.

LuLu Couture stavlja poseban naglasak na najatraktivnije komade nove sezone, uključujući vedre i vesele boje te prirodne materijale koji krase lepršave modele haljina te popularnu asimetriju na haljinama bez rukava.

Ready-to-wear oblik uz fashion ilustracije s akademskim potpisom i ove sezone u kombinaciji s veselim i vedrim bojama idealan su izbor za tople dane.

>>LIFT otvara vrata najboljim mladim dizajnerima

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.