Tako se to radi!

Mama oduševila online s porukom koju je poslala djevojkama koje su joj maltretirale kćer

Foto: Shuttershock
Mama oduševila online s porukom koju je poslala djevojkama koje su joj maltretirale kćer
18.08.2021.
u 15:26
"Mama ti je sjajna, svaka čast", složili su se Reddit korisnici
Pogledaj originalni članak

Jedna je mama nedavno oduševila Reddit korisnike nakon što je podijelila snimku zaslona mobitela svoje kćerke tinejdžerke, preko kojeg je poslala poruku njenim bivšim prijateljicama koje su je već neko vrijeme zlostavljale online. 

U poruci koju je podijelila, mama piše: "Hej djevojke, ovo je sje****".

Povratak s godišnjeg odmora bez stresa uz tri idealna gadgeta

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR

- Prestanite, dovraga s takvim tretmanom osobe koja vam je dugo bila prijateljica. To prestaje sada  - piše mama i nastavlja:

Da, oduzela sam joj mobitel. Da, vaše će mame vidjeti poruke. Poznajete i mene već dugo i stalo mi je do svih vas. Mislim da se nijedna od vas trenutno ne ponaša dobro i iako vam svima želim sve najbolje, NIKAD nećemo tolerirati zlostavljanje. Također ni vi od nikoga ne biste trebale prihvatiti takav tretman. Razmislite same. Pratiti grupu je opasno i može vam upropastiti život. U redu je da vam nešto ne bude u redu, ali nikad nije u redu svoju bol, nesigurnost ili strahove ispoljavati na drugima da biste se osjećale moćno, jer to je suprotno od moći.

- Mama ti je sjajna, svaka čast - napisao je djevojci jedan Reddit korisnik, a jedna je korisnica napisala:

"Mene je prije osam godina nekoliko cura iz škole maltretiralo i da mi mama nije doznala i 'stavila ih na mjesto', maltretirali bi me još dugo"...

Pokazala frizerki kakvu frizuru želi, krajnji rezultat je daleko od toga

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IV
IvicaKerempuh
08:27 19.08.2021.

prosim lijepo a kaj je to "zaslon"? Ja znam rijeć naslon....