puna je samopouzdanja

Majka tvrdi da je smršavjela zahvaljujući seksu: ‘Vodila sam ljubav sa suprugom dva puta dnevno!’

Foto: Instagram/@officialcarlabellucci
Majka tvrdi da je smršavjela zahvaljujući seksu: ‘Vodila sam ljubav sa suprugom dva puta dnevno!’
17.01.2023.
u 12:30
Carla osim dnevnog vođenja ljubavi, vježba 20 minuta kod kuće,a disciplinirana je i s kontrolom porcija
Pogledaj originalni članak

Jedna majka četvero djece tvrdi da je skinula kilograme znojeći se u spavaćoj sobi. Naime, Carla Belluci kaže da je imala seks sa suprugom dva puta dnevno kako bi dostigla željenu težinu, što joj je na koncu i uspjelo. Željela je smršaviti nakon četvrtog djeteta i vjeruje da je tajna bila strast među plahtama, piše Daily Star.

Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet!

Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Par

- Sve se svodi na odličan seks bez ijednog treninga u teretani. Sve te mame koje troše stotine dolara na članarine trebale bi tražiti povrat novca, ja to stvarno ne razumijem. Samo se seksajte dva puta dnevno i to je odlično za vašu kondiciju. Ja jednostavno volim seks pa sam shvatila da mogu vježbe prenijeti u spavaću sobu. Možete čučati u raznim položajima i dokazana je činjenica da je seks dobar za um, tijelo i dušu - rekla je Carla.

Carla osim dnevnog vođenja ljubavi, vježba 20 minuta kod kuće,a disciplinirana je i s kontrolom porcija. Objasnila je kako je htjela smršavjeti za sebe i inzistirala na tome da nema ništa loše u tome da nosi broj odjeće koji je nosila prije nego što je skinula kilograme, ali da se tako jednostavno osjeća bolje.

- Male sam građe pa se nisam osjećala dobro s tim viškom kilograma. I dalje sam se osjećala seksi jer me moj muškarac uvijek tjerao da se tako osjećam, ali duboko u sebi nisam bila sretna. Umirala sam od želje da opet budem mršavija. Sada je moje lice vitkije i osjećam se zdravije s manjom težinom, a sve zahvaljujući seksu - ispričala je.

Sada želi podijeliti svoje savjete s drugim mamama koje se bore sa samopouzdanjem nakon poroda, pa tako poručuje da ne piju bocu vina svaku večer dok gledaju televiziju, kao i da ne piju previše zašećerene kave s raznim dodacima. A na pitanje kako uspijeva uskladiti majčinstvo s redovitim provodom, odgovorila je: “Uvijek imam vremena za seks na rasporedu."

- Moja kći Blu ide rano spavati i tada je moje vrijeme sa suprugom. Jako je važno održavati vezu živom u spavaćoj sobi. Moj suprug ne može držati ruke podalje od mene. Sada se osjećam nevjerojatno i samouvjereno i već objavljujem više seksi slika jer se osjećam odlično i u formi - zaključila je.

Žene ju plaćaju da ih nauči manipulirati muškarcima: 'Jedno pravilo je ključno'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MO
montello
13:48 17.01.2023.

Sve je moguce i to je vjezba

JO
Journalist007
12:32 17.01.2023.

Zanimljivo. 😁

DU
Deleted user
15:14 18.01.2023.

I ja bi s njom bio ko flis papir