Prekrasna priča

Majka sina s autizmom poslala na avion s novcima i porukom: 'Molim vas da budete dragi...'

Foto: Facebook
Majka sina s autizmom poslala na avion s novcima i porukom: 'Molim vas da budete dragi...'
02.07.2019.
u 16:17
Mama je željela samo najbolje za prvi let zrakoplovom sina s autizmom i zato je on u rukama imao poruku za suputnika
Pogledaj originalni članak

Alexa Bjornson majka je sedmogodišnjeg Landona koji ima autizam i koji je prvi puta letio zrakoplovom u posjet svojem ocu u Portland, Oregon. Majka je željela da na letu prođe sve u najboljem redu pa je s njim poslala i porukicu koja bi dirnula sve, a tako je dirnula i njegovog suputnika, piše Bored Panda.

"Danas moj sin prvi puta leti u Oregon da posjeti svojeg oca. Dala sam mu pismo koje je bilo namijenjeno bilo kome tko sjedne do njega. Landon ima autizam i vjerojatno će Vas puno puta pitati 'jesmo li već stigli?' i molim Vas da budete dragi i da se osjeća ugodno, a u poruci se nalaze i 10 dolara. Ovo sam upravo dobila. jako sam zahvala ovoj osobi i sretna sam što i dalje ima ljudi na svijetu koji čine razliku, baš kao što i ja pokušavam. Hvala Vam Ben!"

Nitko ne bi mogao ostati imun na ovako lijepu poruku, a evo što je Ben, odnosno osoba koja je pravila društvo malom Landonu odgovorio: "Alexa, moje je ime Ben. Ja sam sjedio do Landona na letu do Portlanda. Pitao me nekoliko puta jesmo li već stigli, ali bio je odličan suputnik. Super smo se proveli i odigrali smo nekoliko puta 'kamen, škare, papir'. Odličan je dječak, a Vi ste odlična mama. Zahvaljujem na 10 dolara, ali nije potrebno. Donirao sam ih Udruzi za autizam, u čast Landonu."

Alexa je dobila puno poruka podrške nakon što je njezina objava postala viralna, a osim zahvale svim ljudima, mama je javno još jednom zahvalila Benu na svemu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ME
Menjik
11:09 03.07.2019.

Dijete od 7 godina smije samo putovati?