Isprobajte

Majka otkrila odličan trik: Evo kako ispeći tri pizze odjednom u istoj pećnici

Foto: shutterstock
Majka otkrila odličan trik: Evo kako ispeći tri pizze odjednom u istoj pećnici
21.09.2020.
u 16:20
Nakon što se pizze ispeku, možete ih narezati i nitko neće ni primijetiti da su pečene drugačije.
Pogledaj originalni članak

Pečenje pizze za obitelj trebao bi biti brz obrok, ali ponekad na kraju potraje dugo, jer jednostavno nemate dovoljno mjesta u pećnici. Zbog okruglog oblika, na rešetku obično možete staviti samo jednu odjednom. No, jedna mama je otkrila svoj trik kako na jednoj rešetki peče tri pizze, ali i ukusan čips ispod njih. prenosi metro.co.uk.

Objavljujući u Facebook grupi, pokazala je kako smrznute pizze prereže na pola, a zatim ih rasporedi po pećnici kako bi maksimizirala prostor.

- Majčin trik. Napravite tri pizze u pećnici, sve na istoj rešetki, tako da ih prepolovite dok su još zamrznute! Jednostavno ih narežite i rasporedite po rešetci, tako na drugoj imate mjesta za druge stvari? Savršeno za one koji imaju veće obitelji poput mene - napisala je.

Foto: Facebook

Dodala je da za smrznute ne trebate posudu za pečenje jer neće potonuti kroz rešetku, ali za svježu pizzu svakako dodajte posudu za pečenje. Nakon što se pizze ispeku, možete ih narezati i nitko neće ni primijetiti da su pečene drugačije. 

To znači da vaša obitelj može sjesti i uživati ​​odjednom u pizzi, umjesto da ih morate peći jednu po jednu. Ostali u grupi bili su impresionirani tom idejom. - Ajme, ovo je promijenilo sve! Zašto to nikada nisam radio? Sjajan savjet! - komentirao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: - Tako je jednostavno. 

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar razbojnik404
razbojnik404
19:47 21.09.2020.

Maaaa genijalnoooo! Ako postoji Nobelova nagrada za to - sigurna je!

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
06:46 22.09.2020.

Salama na pizzi...? To sa pizzom nema veze.

RI
ritakovec
09:35 22.09.2020.

A što ne bi mogla svježe razvučena pizza na rešetku? Svježa pizza se stavi na papir za pečenje i na rešetku . Jednostavno.