Povratna karta

Letovi iz Zagreba, Venecije i Lugana: Lošinj avionom za 350 eura!

Foto: LH&V
Letovi iz Zagreba, Venecije i Lugana: Lošinj avionom za 350 eura!
21.05.2019.
u 14:28
Gosti lošinjske turističke kompanije Jadranka od 15. lipnja do 28. rujna moći će na otok vitalnosti iz Zagreba, Venecije i Lugana i avionom
Pogledaj originalni članak

Na Lošinj će sesa češkim avioprijevoznikom Silver Air moći letjeti iz Zagreba tri puta tjedno, a iz Venecije i švicarskog Lugana po dva puta tjedno. Povratne karte su 350 eura.  Let iz Zagreba trajat će 50 minuta, a domaćini liz ošinjskih hotela i vila svojim avio gostima osigurat će prijevoz do hotela te, dakako, povratak na aerodrom Mali Lošinj. Ovo će, inače, biti drugo ljeto sa sezonmskim letovima za Lošinj. 

Foto: LH&V

- Nastavak organiziranih letova na otok Lošinj logičan je slijed aktivnosti koje provodimo s ciljem razvoja ovog jedinstvenog otoka, njegove turističke ponude i pozicioniranja kao nezaobilazne turističke destinacije. Svojevrsna izoliranost otoka Lošinja ujedno je i njegova prednost. Netaknuta priroda i atmosfera kojom Lošinj odiše nude jedinstven i potpun odmor, a zahvaljujući ovim letovima dolazak na Lošinj i uživanje u njegovim čarima nikada nije bio jednostavniji i brži.- ističe član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović.

Inače, bolja prometna povezanost i lakša komunikacija otoka s kopnom jedan je od strateških ciljeva lošinjske Grupe Jadranka.

Radi toga je u planu i rekonstrukcija i proširenje Aerodroma Mali Lošinj, koje će u budućnosti omogućiti lakšu dostupnost destinaciji svim posjetiteljima, jer će tada na Lošinj moći slijetati zrakoplovi kapaciteta do 180 putnika. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
samoborka
17:49 21.05.2019.

Grupa Jadranka? Ruzno. Mogli ste dati ime grupi I Đurđica ili Štefica..