PROMO

L'OCCITANE oduševio novim uređenjem trgovine

Foto: Promo
L'OCCITANE oduševio novim uređenjem trgovine
Foto: Promo
L'OCCITANE oduševio novim uređenjem trgovine
Foto: Promo
L'OCCITANE oduševio novim uređenjem trgovine
Foto: Promo
L'OCCITANE oduševio novim uređenjem trgovine
02.03.2018.
u 10:59
L'OCCITANE vas poziva u svoju redizajniranu i moderniziranu trgovinu u Avenue Mallu u Zagrebu gdje vas od 2. do 4. ožujka 2018. čeka 10% popusta uz svaku kupnju ili 15% popusta te poklon dobrodošlice uz kupnju iznad 370 kn.
Pogledaj originalni članak

Svatko tko otputuje u francusku Provansu, zamjetit će nešto odmah po dolasku... sjaj i toplinu zlatnog sunca. Živopisan krajolik, ljupka sela, prostrana polja i planine okupani prekrasnom svjetlošću ostavljaju nezaboravne i tople uspomene na Provansu. Ta karakteristično provansalska svjetlost ušuljala se u Zagreb i obasjala L'OCCITANE trgovinu u Avenue Mallu.

Novi koncept uređenja trgovine simbolizira ono što Provansu i L'OCCITANE čini tako jedinstvenima – svjetlost sunca. U otmjenom novom dizajnu i arhitekturi ističu se topli elegantni materijali, naziru se vintage detalji i naglašava svjetlost. Ovaj novi ''osunčani'' koncept L'OCCITANE trgovine neodoljivo privlači i poziva svojom modernošću, toplinom i ljepotom.

Foto: Promo
L

L’OCCITANE je brend vrhunske francuske kozmetike za njegu lica, tijela i kose, čiji proizvodi očaravaju svojim mirisom, teksturom i trajanjem. Svi L’OCCITANE proizvodi temelje se na prirodnim aktivnim sastojcima, odnosno visokokvalitetnim biljnim i eteričnim uljima, te karite maslacu koji je njihov prepoznatljivi pečat. L’OCCITANE brend potječe iz Provanse, slavi običaje i tradiciju Mediterana te odiše dobrodošlicom, vedrinom i gostoljubivošću.

Posjetite L'OCCITANE u Avenue Mallu i isprobajte vrhunske mirisne i njegujuće L’OCCITANE proizvode u posve novom okruženju. Svim svojim osjetilima, otputujte u Provansu...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr