slučajno otkrila

Kupila je grudnjak i vidjela upute kako ga odjenuti. 'Pa ja cijeli život to radim krivo'

Foto: Thinkstock
grudnjak,seksi
Foto: Thinkstock
grudnjak,seksi
Foto: screenshot/youtube
Grudnjak
24.10.2017.
u 07:00
Brittany Packnett jedna je od žena koju je nemalo iznenadila uputa kako se grudnjak zapravo treba stavljati.
Pogledaj originalni članak

Koliko je odijevanje grudnjaka komplicirana stvar?

Mnoge bi žene rekle - nimalo. Većina njih "omota grudnjak" oko sebe na način da kopču stave s prednje strane i pritom je lakše zakopčaju. Tada dolazi na red okretanje košarica s prednje strane i stavljanje naramenica. Druge žene imaju naviku grudnjak odmah staviti s prednje strane tijela i odmah provući naramenice na ramena i zatim na leđima zakopčati. 

Bilo kako bilo, Brittany Packnett jedna je od žena koju je nemalo iznenadila uputa kako se grudnjak zapravo treba stavljati.

Kupila je grudnjak u jednom poznatom američkom lancu donjeg rublja i iznenadila se kada je vidjela karticu s uputama. Fotografirala ju je i objavila na Twitteru, a post je postao viralni hit. Čini se kako ona nije jedina koja "nije znala" pravilan način "odijevanja" grudnjaka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.