svi prolaze kroz to

Kriza nakon kraja studija? evo vam rješenja!

Foto: Shutterstock
Kriza nakon kraja studija? evo vam rješenja!
14.08.2014.
u 16:15
Svaka djevojka jedva čeka završetak studija, iako nakon njega dolaze neki problemi. Iako vam ne možemo pomoći s onim životnim, donosimo vam rješenje za beauty probleme...
Pogledaj originalni članak

Svaka djevojka jedva čeka završetak studija, iako nakon njega dolaze neki problemi. Iako vam ne možemo pomoći s onim životnim, donosimo vam rješenje za beauty probleme.

Kriza kože

Jedan od najljepših poklona za diplomu svakako je i potpuno povlačenje akni. No, ni ovaj period nije lišen problema. Tada se obično intenziviraju noćni izlasci uz često konzumiranje alkohola, što rezultira pojavom tamnih podočnjaka, nateknutim licem i dijelom oko očiju. To je period kada se pojavljuje i dispigmentacija (sunčeve mrlje) kože. Ukoliko ste, tijekom srednje škole i fakulteta, često koristili sredstva za samotamnjenje i odlazili u solarij, u ovoj životnoj dobi obično se počinju manifestirati prve posljedice ovih loših navika.

Rješenje krize

Sada je vrijeme da poboljšate režim njege. Prestanite upotrebljavati sredstva za umivanje protiv akni i počnite koristiti za nijansu blaže preparate za čišćenje lica. Nakon toga, utrljajte u kožu lica, vrata i dekoltea kremu koja sadrži antioksidanse - to će vas zaštititi od štetnog djelovanja slobodnih radikala iz okruženja. Na kraju, namažite lice kremom koja ima SPF najmanje 30, bez obzira na
doba godine i vrijeme koje provodite vani. Budući da je izlaganje kože suncu osnovni uzrok (prerane) pojave bora, pjega i drugih znakova starenja, ova vrsta zaštite apsolutno je neophodna. Za ublažavanje nastalih oštećenja, svakodnevno koristite preparate za izbjeljivanje kože na bazi kojične kiseline, ili s dva posto hidrokinona. Prve rezultate uočit ćete nakon tri mjeseca. A ako vas muče tamni podočnjaci, izborite se s njima pomoću učinkovitih preparata s biljnim ekstraktima koji potpomažu drenažu i pročišćuju zonu oko očiju.

>>Ona zna kako! Ovo su recepti za uljepšavanje by Sienna Miller

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.