Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi prolaze kroz to

Kriza nakon kraja studija? evo vam rješenja!

ljepota
Foto: Shutterstock
14.08.2014.
u 16:15

Svaka djevojka jedva čeka završetak studija, iako nakon njega dolaze neki problemi. Iako vam ne možemo pomoći s onim životnim, donosimo vam rješenje za beauty probleme...

Svaka djevojka jedva čeka završetak studija, iako nakon njega dolaze neki problemi. Iako vam ne možemo pomoći s onim životnim, donosimo vam rješenje za beauty probleme.

Kriza kože

Jedan od najljepših poklona za diplomu svakako je i potpuno povlačenje akni. No, ni ovaj period nije lišen problema. Tada se obično intenziviraju noćni izlasci uz često konzumiranje alkohola, što rezultira pojavom tamnih podočnjaka, nateknutim licem i dijelom oko očiju. To je period kada se pojavljuje i dispigmentacija (sunčeve mrlje) kože. Ukoliko ste, tijekom srednje škole i fakulteta, često koristili sredstva za samotamnjenje i odlazili u solarij, u ovoj životnoj dobi obično se počinju manifestirati prve posljedice ovih loših navika.

Rješenje krize

Sada je vrijeme da poboljšate režim njege. Prestanite upotrebljavati sredstva za umivanje protiv akni i počnite koristiti za nijansu blaže preparate za čišćenje lica. Nakon toga, utrljajte u kožu lica, vrata i dekoltea kremu koja sadrži antioksidanse - to će vas zaštititi od štetnog djelovanja slobodnih radikala iz okruženja. Na kraju, namažite lice kremom koja ima SPF najmanje 30, bez obzira na
doba godine i vrijeme koje provodite vani. Budući da je izlaganje kože suncu osnovni uzrok (prerane) pojave bora, pjega i drugih znakova starenja, ova vrsta zaštite apsolutno je neophodna. Za ublažavanje nastalih oštećenja, svakodnevno koristite preparate za izbjeljivanje kože na bazi kojične kiseline, ili s dva posto hidrokinona. Prve rezultate uočit ćete nakon tri mjeseca. A ako vas muče tamni podočnjaci, izborite se s njima pomoću učinkovitih preparata s biljnim ekstraktima koji potpomažu drenažu i pročišćuju zonu oko očiju.

>>Ona zna kako! Ovo su recepti za uljepšavanje by Sienna Miller

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije