Popusti i akcije

Kraj je mjeseca i budžet vam je iscrpljen? Imamo rješenje!

Foto: Thinkstock
Kraj je mjeseca i budžet vam je iscrpljen? Imamo rješenje!
30.01.2014.
u 10:36
Jednim klikom provjerite gdje su najbolje ponude i akcijske cijene, jednostavno i brzo isplanirajte kupnju i uštedite novac bilo da se radi o namirnicima, odjeći, kozmetici, uređenju doma...!
Pogledaj originalni članak

Najveći “gušt" popusta je kupiti nešto uistinu potrebno ili što već dugo želite - i to u pola cijene! Cijene određenih proizvoda mogu varirati od jednog prodajnog mjesta do drugog, a ništa nije drukčije niti u doba rasprodaja. Ponekad je razlika u desecima lipa, a u nekim slučajevima ušteda može uistinu učiniti razliku. Stoga, kliknite na Popustolovac.hr i brzo i jednostavno provjerite cijene. Razlike mogu biti najveće, ako, na primjer, kupujete veće komade namještaja ili električne uređaje. Mogli biste se iznenaditi povoljnim cijenama, a uštedjet ćete vrijeme i novac i sačuvati živce!  Snalaženje po našem portalu Popustolovac.hr  vrlo je jednostavno, izaberite kategoriju koja vas zanima ili u tražilicu upišite proizvod koji tražite.

Uz portal Popustolovac.hr jednostavno usporedite cijene po trgovačkim centrima i uštedite novac!

S obzirom na to da nam je zima pokazala zube, pronađite odgovarajuću obuću i odjeću s kojom će zimsko vrijeme biti radosno i zabavno! U istoj kategoriji pronaći ćete i torbe, donje rublje i pidžame ili nakit. Ako ste sportski tip kategorija Sport&Rekreacija odgovorit će na vašu potragu za određenim proizvodima ili rekvizitima. U kategoriji Drogerija pronađite kućne potrepštine, ideje za poklone ili dječiju hranu i higijenske potrepštine.

Klikom na kategoriju Tehnika provjerite akcijske cijene, popuste i ponudu multimedije, kućanskih aparata ili bijele tehnike, a ako planirate veliki ručak ili vam nedostaje namirnica u hladnjaku zavirite u Prehranu i više ne plaćajte veću cijenu za iste proizvode. 

Budite lovac i jednim klikom ulovite popuste!

Zanimljivost!

Kupci koji u trgovačkim lancima vide na posebnim sniženjima svoj omiljeni proizvod reagiraju kao da gledaju erotski film ili erotske fotografije, pokazalo je istraživanje sveučilišta Westminster. Istraživači su ozvučili 50 muškaraca i i žena i promatrali njihove pokrete očima i emocionalne odgovore na ponudu u trgovačkim lancima. Ne dopustite plaćanje omiljenog proizvoda po višoj cijeni kad vas samo jedan klik na portal Popustolovac.hr dijeli do provjere!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.