Najveći strah

Uživala je u večeri, a onda je dobila račun i šokirala se, ali ne iznosom!

Foto: Thinkstock
Riba
Foto: Duško Marušić/Pixsell
restoran
19.06.2018.
u 09:46
Zbog sindroma iritabilnog crijeva (IBS), poznatog i pod nazivom "nervozna crijeva", blogerica ne smije jesti određene namirnice da ne bi došlo do bolova u želucu, grčeva i neredovite stolice
Pogledaj originalni članak

Blogerica Billie Geena doživjela je pravu neugodnost i pretrnula je od straha zbog postupka djelatnice restorana. 

Billie na svojem blogu piše o hrani, a za The Sun rekla je kako ju je "obuzeo najveći strah" kada je pročitala komentar na računu. 

Zbog sindroma iritabilnog crijeva (IBS), poznatog i pod nazivom "nervozna crijeva", blogerica ne smije jesti određene namirnice da ne bi došlo do bolova u želucu, grčeva i neredovite stolice.

Billie je posjetila meksički restoran u engleskom Sheffieldu i naručila file ribe koji se nalazio na meniju, ali je zamolila da kod pripreme maknu luk, češnjak i mlijeko

Hrana je bila dobra i sve je bilo u redu dok Billie nije pogledala račun koji ju je neugodno iznenadio, a razlog nije bio iznos računa. Na računu je uz svoju narudžbu naišla na komentar konobarice: "Ha-ha-ha!"

Račun je objavila na Twitteru uz opis: "Obuzeo me paničan strah u vezi s hranom. Nisam odlučila biti izbirljiva, jednostavno se moram pridržavati jako stroge dijete, inače će mi biti jako loše. Da smijem jesti te namirnice, jela bih ih."

Konobarica joj se na kraju ispričala, rekavši da je bila riječ o privatnoj šali između nje i kuhara. Billie joj nije zamjerila, ali je naglasila kako mora paziti jer sad vidi  "koliko takvi komentari mogu pogoditi nekoga poput nje".

Foto: Shuttershock
Hrana
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Avokado
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Badem
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Jagode
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
kamenice
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
Losos
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
smokva
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Citrusi

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

CA
cavecanem
10:18 19.06.2018.

Pa vi ste nekad bili ozbiljne novine a sad pisete o proljevu blogerice iz engleske. Katastrofa

Avatar KalebJosua
KalebJosua
10:12 19.06.2018.

Novinar godine!

RI
rikavac
10:15 19.06.2018.

Vecernji na sta je spalo tvoje novinarstvo dno dna.