saborska moda

'Klasičarka' Milanka Opačić izabrala crno - bijelu kombinaciju za presjedanje sjednicom. Pogledajte što je odjenula...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milanka Opačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milanka Opačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milanka Opačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milanka Opačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milanka Opačić
16.03.2017.
u 12:29
I dok je u središtu pozornosti nekoliko puta bila zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić, modni fokus "pao" je danas na "klasičarku" Milanku Opačić koja je predsjedala sjednicom Sabora.
Pogledaj originalni članak

Zastupnice u saborskim klupama prate modne trendove, pokazalo se to posljednjih mjeseci kada su "ulovljene" u nekim, za Sabor, dosad neuobičajenim kombinacijama.

I dok je u središtu pozornosti nekoliko puta bila zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić, modni fokus "pao" je danas na "klasičarku" Milanku Opačić koja je presjedala sjednicom Sabora.

Bez velikih eksperimentiranja s modnim kombinacijama, Opačić je odjenula bijelu košulju, kardigan i crne hlače te je uz to "sljubila" crne salonke. Uz kožnu torbu boje devine dlake i dugu ogrlicu koja se ističe na bijeloj košulji s ruskom kragnom, Opačić je pokazala da i u klasičnom izdanju zna kombinirati trendove.

Pogledajte...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/Pixsell

>>Zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić opet je mamila poglede u sabornici. Pogledajte kako se odjenula...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KL
Klarahrv
13:27 16.03.2017.

Koga zanima koju odjevnu kombinaciju je odabrala drugarica Opančić?

DU
Deleted user
13:07 16.03.2017.

presjedanje? sta je presjela sa jedne sjednice na drugu?

AU
austrougarskigeneral
17:53 16.03.2017.

zgodna i lijepa žena