Dom & Vrt

Kako odabrati idealan hladnjak? Pravi su gutači struje, pripazite!

Foto: Arhiva VL
Kako odabrati idealan hladnjak? Pravi su gutači struje, pripazite!
19.11.2012.
u 21:50
Izbor na tržištu zaista je velik i prilagođen individualnim potrebama. Tim se pravilom trebaju rukovoditi i svi koji kupuju hladnjak za svoj dom
Pogledaj originalni članak

Hladnjaci su, uz sušilice rublja, najveći potrošači električne energije. Često je stoga isplativije kupiti skuplji uređaj koji učinkovitije troši energiju, dakle onaj energetskog razreda A ili A+.

Pri kupnji hladnjaka valja paziti na još nekoliko stvari, a najvažnije je da njegove specifikacije budu prilagođene vašim potrebama. Primjerice, ako često konzumirate brzu zamrznutu hranu onda biste svakako trebali izabrati hladnjak s ledenicom. Hladnjaci s ledenicom smještenom u gornjem dijelu najčešća su vrsta hladnjaka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.