oprez

Jeste li paranoični ili vaša ljubomora 'drži vodu'?

Foto: Thinkstock
Jeste li paranoični ili vaša ljubomora 'drži vodu'?
27.03.2014.
u 14:10
Najopasnije je ako vaš dragi na poslu ima kolegicu koja stvarno dobro izgleda, jer na poslu se uglavnom događaju najveće afere.
Pogledaj originalni članak

Imate li zaista razloga biti ljubomorni na vašeg dragog, pročitajte u nastavku i onda ćete shvatiti kamo zapravo vodi vaša veza i jeste li previše paranoični.

1. Ako se vaš dragi ponekad okrene za zgodnom djevojkom, ne morate brinuti, ali ako on to čini stalno, jasno mu dajte do znanja da vam to smeta.

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

2. Najopasnije je ako vaš dragi na poslu ima kolegicu koja stvarno dobro izgleda, jer na poslu se uglavnom događaju najveće afere. Kada ga pitate za nju, obratite pažnju na to pravda li se pred vama previše, jer ako je tako, onda imate razloga za brigu.

3. Razmislite ako je on i dalje sa svojom bivšom ostao u dobrim odnosima. To ne mora značiti ništa, jer oni i jesu možda samo prijatelji, ali ako ste nesigurni u svoju vezu, dobro provjerite je li među njima sve gotovo.

4. Ukoliko vaš dragi posjećuje striptiz - klubove, naravno da imate razloga za ljubomoru, ali i za brigu, jer nijedan muškarac ne može ostati ravnodušan prema nagim ženama koje mu plešu u krilu.

5. Ako se stalno dopisuje s nekim, a vi ne znate ni o kome je riječ, a kamoli o čemu se dopisuju, provjerite ili pokušajte razgovarati s njim da vidite što je u pitanju.

6. Ako vaš dragi ima prijateljice, to je sasvim u redu, ali ako stalno izlazi s njima sam i priređuje im iznenađenja i poklanja puno pažnje, zapitajte se što se tu zapravo događa, posebno ako ih ne poznajete.

>>Ove bračne tajne ne smijete pričati drugima

>>Evo zašto žene glume orgazam!


Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.