Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li brbljavi?

Ove bračne tajne ne smijete pričati drugima

vjenčanje
Foto: Thinkstock
27.03.2014.
u 07:20

Pronašli smo za vas koje su to stvari o kojima je bolje ne pričati. Kada ste ljuti na svog partnera, vjerojatno pomislite da je ovakav ili onakav, ali nikada nikome ne smijete reći da je on budala.

Iako se ponekad poželite nekom izjadati, ipak postoje tajne u braku koje ne smijete reći drugima.

Pronašli smo za vas koje su to stvari o kojima je bolje ne pričati. Kada ste ljuti na svog partnera, vjerojatno pomislite da je ovakav ili onakav, ali nikada nikome ne smijete reći da je on budala. Probleme o financijama nikada ne smijete iznositi pred drugim ljudima. To se tiče samo vas dvoje.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Ako se vašem mužu ne sviđa netko od vaših prijatelja, ne morate ga prisiljavati da se druži s njima, ali nikada nikome ne smijete reći da se vašem mužu ne sviđa netko iz vašeg društva. Kada je vaš seksualni život u pitanju, to je vaša intima i tiče se samo vas dvoje, pa nema potrebe da uplićete druge ljude u to.

Ponekad bračni parovi pričaju o tome s kim iz kruga prijatelja bi mogli biti i na taj način se šale. Ali to je vaša interna šala i nitko drugi ne treba znati za to.

>>Evo zašto žene glume orgazam!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije