Ljubav je u pitanju

Iznenađujuće: Kako muškarci reagiraju na preljub?

Foto: Thinkstock
Iznenađujuće: Kako muškarci reagiraju na preljub?
02.04.2013.
u 10:45
Otkriće da muškarci opraštaju prijevaru i nije neka novost, ali iznenađuje koliki postotak njih može "prijeći" preko nje...
Pogledaj originalni članak

Nakon što ih partnerica ili supruga prevari, čak 92 posto muškaraca želi spasiti brak, otkrilo je istraživanje stranice Survive Her Affair u kojem je sudjelovalo 1500 "prevarenih" muškaraca.

Dakle, muškarci su skloni opraštanju jer suprugu vole i dalje, a svoju ljubav "u dobru i zlu" priznalo je njih čak 71 posto, piše Huffingtonpost.

I prijašnja su istraživanja pokazala slične rezultate. Internetska stranica OurTime.com pokazalo je da čak 42 posto odraslih osoba nakon prijevare želi raditi na očuvanju veze, što uvelike mijenja imidž koji prati muškarce, a to je da nikako ne mogu prijeći preko prijevare.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.