diva

Izbor za DIVU GODINE! Nominirajte hrabre i divne žene za prestižnu titulu

Foto: Diva
Izbor za DIVU GODINE! Nominirajte hrabre i divne žene za prestižnu titulu
11.09.2018.
u 13:39
Nominirajte svoje mame, sestre, prijateljice, kolegice, djevojke, supruge, susjede... Dive!
Pogledaj originalni članak

Portal i magazin Diva pokreću veliki projekt DIVA GODINE u kojem će upravo među vama, drage čitateljice, odabrati one koje su nas najviše inspirirale, potaknule, motivirale, ukratko – žene pobjednice – DIVE!

Nominirajte svoje mame, sestre, prijateljice, kolegice, djevojke, supruge, susjede... A kako i gdje to možete napraviti, pročitajte ovdje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:08 14.09.2018.

jedina diva koju ja znam je moja susjeda Slavica koja između ostalog znat popravit auto, bojler, frižider, promijenit žarulju u kupaoni i to sve kao majka šestero djece.

IN
inbox
00:19 15.09.2018.

vama su to dive???? prestrašno

PI
pimnpekpeka
14:08 14.09.2018.

izbor za gljivu godine