uređivanjem fotografija

Influencerica pokazala kako se lako online prikazati 'zgodnijim': "Društvene su mreže pune laži!"

Foto: Instagram
Influencerica pokazala kako se lako online prikazati 'zgodnijim': "Društvene su mreže pune laži!"
25.06.2021.
u 13:30
Redovito pokazuje svojim pratiteljima koliko je jednostavno koristiti osvjetljenje, kutove i uređivanje kako bi fotografija, posebno bikini fotografije, izgledale posve drugačije.
Pogledaj originalni članak

Nije tajna da društvene mreže pružaju prilično iskrivljeni pogled na stvarnost, budući da većina na njima dijeli samo najuzbudljivije i najglamuroznije dijelove svog života. Kako prenosi Mirror, jedna Instagram influencerica odlučila je zato svojim pratiteljima pokazati kako se lako online prikazati u boljem svijetlu ili manipulirati sadržajem na raznim društvenim mrežama.

Kondicijska trenerica Hayley Madigan redovito svojim pratiteljima pokazuje koliko je zapravo jednostavno - s pravim osvjetljenjem, kutem snimanja i alatima za uređivanje fotografija - poboljšati bilo čiji izgled i ukloniti razne nedostatke.

Biste li je prepoznali? Mirna iz Života na vagi pokazala kako je napredovala u samo šest mjeseci:

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mirna Posavec
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram

- Htjela sam ženama i muškarcima pokazati kako je lako manipulirati tijelima ljudi, čak i u videozapisima. Mlađe generacije danas odrastaju uz pritisak 'savršenstva' na društvenim mrežama i trebaju znati da ono što ljudi objavljuju nije uvijek realno - objasnila je Hayley.

Ranije ovog mjeseca, Hayley je objavila video u kojem se uređuje prije snimanja, da na svom primjeru pokaže kako je to jednostavno, a uz video je napisala: 'U svijetu u kojem tijelo sredi samo s jednim klikom, bitno je upamtiti da je to što vidite laž!"

Na snimci se može vidjeti kako prstima na ekranu sužava struk i povećava stražnjicu, prije nego što pokaže kako se isto može raditi i s tijelima muškaraca.

- Rastužuje me što neki moraju ovako 'obraditi' svoja tijela, kako bi se osjećali dobro u vezi sebi. Trebali bi se osjećati ugodno i sigurno u svojoj koži bez toga. Nadam se da ih mogu potaknuti da zavole svoje tijelo, zbog svog vlastitog mentalnog zdravlja - objasnila je Hayley za svoj video.

Njezina objava brzo je prikupile brojne pozitivne komentare, a mnogi su joj zahvalili što tako javno i otvoreno dijeli svoja iskustva i spoznaje.

- Hvala ti što podižeš svijest o ovome, jer takve objave zaista mogu loše utjecati na psihu - komentirala je jedna korisnica, a drugi je korisnik dodao: "Wow, nisam pojma imao da svatko može tako lako napraviti 'bolju verziju' sebe"...

Bradonje, pozor! Istraživanje je pokazalo da je ženama najprivlačnija trodnevna brada:

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.