niste jedini

Imate problema u spavaćoj sobi? Ovo su najčešća 4 razloga

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Shutterstock
07.01.2019.
u 20:05
Nedostatak želje prvi je i najčešći problem, odnosno prepreka kvalitetnom seksualnom životu.
Pogledaj originalni članak

Mnogi se parovi boje priznati da imaju problema u spavaćoj sobi, a još više to priznati nekom stručnjaku za veze. Stoga su upravo oni odlučili otkriti koji su to najčešći problemi s kojima se parovi susreću i poručiti vam: niste jedini...

Nedostatak želje prvi je i najčešći problem, odnosno prepreka kvalitetnom seksualnom životu. Tome može biti uzrok konzumacija nekih lijekova, oralnih hormonalnih kontraceptiva i sl. 

Rutina kad je seks u pitanju jedan je od najčešćih "ubojica" seksualnog života. Mnogi ne shavćaju da je seks mnogo više od same penetracije i da je predigra itekako važna. 

Nedostatak vremena jedan je od najčešćih izgovora uz mnoštvo obveza, stresa... No, mnogi zaposleni roditelji imaju seksualne odnose koji traju manje od promidžbenog bloka tijekom filma. 

Nedostatak osjećaja da vas netko cijeni nije baš ono što će vas potaknuti na seks s tom osobom. Ako nekoga uzimate zdravo za gotovo nije ni za očekivati da će sa žarkom željom uskočiti u krevet i pružiti vam vatromet...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IM
Immanuell
07:20 08.01.2019.

Možda jedno od njih ne pere zube, možda se peru svaki treći dan, možda ne peru centralu na stražnjici, pa kad se debelo meso malo razdvoji danf je takav da mali odmah pada, možda njoj treba 2 sata, a njemu 30 sekundi........ Svašta je moguće.

DE
deda1234
20:58 07.01.2019.

E da ni je sa slike broj 2