voli ga

'Imam odličan seks s prijateljem i želim više, ali on ima djevojku i sina'

Foto: shutterstock
'Imam odličan seks s prijateljem i želim više, ali on ima djevojku i sina'
15.12.2020.
u 20:00
Smatra da bi mogli biti odlični zajedno, ali zna da se on boji ostaviti svoju obitelj jer je zabrinut da više nikad neće moći vidjeti svog sina
Pogledaj originalni članak

- Imam odličan seks s prijateljem, ali on je već zauzet i ima djevojku i sina. Znamo se od osnovne škola, a ostali smo dobri cijeli svoj život. Njegova cura namjerno je ostala trudna, jer je jako željela biti majka, ali on još nije bio spreman postati otac - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Orgazam od 1.8 milijuna dolara: Ovo je najskuplja seksi igračka na svijetu:

Foto: Thinkstock
orgazam
Foto: Thinkstock
seks, orgazam
Foto: Facebook
Peral Royal vibrator

Iako su uvijek imali dobar odnos, otkako je rodila, njegova cura se u potpunosti promijenila. Često postaje agresivna dok se svađaju, a čak i razbija stvara kad je ljuta. On je to sve njoj ispričao, a tada je započela i njihova afera. Počeli su se viđati svaki tjedan i imati redovan seks, ali se on svejedno vraća svojoj obitelji.

Smatra da bi mogli biti odlični zajedno, ali zna da se on boji ostaviti svoju obitelj jer je zabrinut da više nikad neće moći vidjeti svog sina.

- Njegova je veza štetna za sve, uključujući sina. Istina je da vam ne nudi ništa više od toga da bude njegova druga žena. Da je htio da vas dvoje budete par, pronašao bi način. Objasnite da biste željeli dati priliku vama kao paru, zaslužujete biti broj jedan u čovjekovom životu. Ako se stvari ne promijene, koncentrirajte se na poboljšanje društvenog života s drugim prijateljima kako biste si mogli pružiti priliku da upoznate svog savršenog muškarca - odgovorila joj je Deidre.

Tko namjerava okititi bor ranije? Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje:

OSOBNE FINANCIJE

Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija

Svaki dan se suočavamo s mnogobrojnim odlukama. Većina ih je jednostavna poput onih što danas doručkovati ili odjenuti, no postoje i one složenije kao što su: „Koliko novca mogu potrošiti na kupovinu hrane ili cipela?“ ili „Mogu li si priuštiti odlazak u kino?“. Što smo uspješniji u donošenju odluka, život će nam biti kvalitetniji; uz manje briga, bolje ćemo koristiti vrijeme, učinkovitije raspolagati novcem i naposljetku biti sretnije i zadovoljnije osobe.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MO
montello
18:08 16.12.2020.

privremena avantura

LI
liliZG
13:12 16.12.2020.

a i fora , "namjerno je ostala trudna " spada u kategoriju "bio sam pijan" i puf eto dijete.

LI
liliZG
13:11 16.12.2020.

drobro joj je odgovorila,.... ta sirota misli ako ima dobar sex sa tim prijateljem da bi oni bili dobri zajedno,... spada u veće bedastoće koje sam čula. naučit će s vremenom nadam se...