Ne zna što napraviti

'Imam aferu s polubratovom suprugom, ali znam da ga neće ostaviti zbog mene'

Foto: shutterstock
'Imam aferu s polubratovom suprugom, ali znam da ga neće ostaviti zbog mene'
10.06.2020.
u 20:46
Jedan muškarac obratio se psihoterapeutkinju Deidre za savjet jer ima aferu s polubratovom suprugom i želi nešto više, ali zna da ona neće ostaviti svog supruga zbog njega.
Pogledaj originalni članak

“Moj polubrat i ja rijetko smo se družili u djetinjstvu. On je živio sa svojim ocem, dok sam ja živio sa svojom majkom. Tek smo se nekoliko puta vidjeli na nekim obiteljskim događajima. Na jednom događaju, sreo sam svog polubrata i njegovu predivnu, mladu suprugu. Brzo smo kliknuli i razmijenili brojeve. Nakon nekoliko razgovora, saznao sam da je njezin suprug maltretira i kontrolira”, ispričao je za The Sun.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto obožavaju bicikliranje: 

Njezin suprug otišao je iz grada na nekoliko dana pa su se oni našli na kavi. Shvatili su da su postali jako prisni i odlučili su se i dalje nastaviti družiti. Sve je to trajalo godinu dana kada su shvatili da su zaljubljeni i odlučili započeti svoj odnos. Viđaju se što više moguće te, kako sam kaže, imaju odličan seks, pun ljubavi i pažnje. Ona želi ostaviti svog supruga, ali se boji njegove reakcije. Iako je on voli i želi provesti vrijeme s njom, boji se da samo gubi svoje vrijeme.

Deidre mu je odgovorila: “Maltretiranje njezinog supruga sigurno joj je uništilo samopouzdanje, a žrtve obiteljskog nasilja u najvećem su riziku kada pokušavaju otići iz te situacije. Pokušajte joj pomoći da shvati da je najbolje za nju da ostavi svog supruga, čak i ako nije sigurna za vašu vezu. Nakon što se uspije maknuti od njega, možete vidjeti kako će se razvijati vaš odnos.”

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare prugerske riječi:

Stručnjaci otkrivaju

Roditeljstvo u doba korone: Povratak u novo normalno uz korisne strane novih tehnologija

Ida Prester otkriva kako joj je dijete naučilo slova preko aplikacije za vrijeme pandemije, a njoj je tehnologija doslovno spasila život! O izazovima roditeljstva u ovo izvanredno vrijeme razgovarali smo i s prof. dr. Gordanom Kuterovac Jagodić, pročelnicom Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i dr. Rankom Rajovićem, dugogodišnjim članom Odbora za darovite međunarodne udruge Mensa i UNICEF-ovim suradnikom na projektu ranog poticanja intelektualnog razvoja djece, te osnivačem Odsjeka za darovite Nikola Tesla Centra

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.