najbolja destinacija na svijetu

I to se dogodilo: London je postao najpoželjnija destinacija putnika, a New York prvi put nije među top 10

Foto: Sandra Veselinović
I to se dogodilo: London je postao najpoželjnija destinacija putnika, a New York prvi put nije među top 10
26.03.2019.
u 12:49
dugogodišnji favorit putnika, ove je godine iskliznuo s liste prvih TOP deset destinacija.
Pogledaj originalni članak

Nagradu TripAdvisora za najbolju destinaciju svijeta po izboru putnika, Travellers 'Choice, ove je godine slavodobitno ponio London. 

Analizirane su milijune ocjena i recenzija hotela, restorana i atrakcija prikupljenih u jednoj godini od strane putnika diljem svijeta, a po svemu sudeći, putnici su, najviše oduševljeni Londonom. Niti romantični Pariz ne zaostaje, ove je godine na visokom drugom mjestu, a slijede Rim i Kreta.

Međutim, New York, dugogodišnji favorit putnika, ove je godine iskliznuo s liste prvih TOP deset destinacija. I to se dogodilo.

Foto: Reuters/Pixsell
New York Manhattan
Foto: Reuters

U iščekivanju rođenja nove kraljevske bebe, prvog djeteta princa Harrya i Meghan Markle, putnike bi kraljvska obitelj mogla privlčaiti u London još do najmanje 2020. godine, piše Daily Mail.

Na listi najpoželjnijih top 10 destinacija putnika ove je godine peto mjesto zauzeo indonezijski Bali, šesto tajlandski Phuket, slijedi španjolska Barcelona, turski Istanbul, marokanski Marakeš i Dubai ( Ujedinjeni Arapski Emirati). New York je zauzeo tek 13. mjesto, a među prvih 20 top destinacija našli su se i Prag (Češka) na 11., zatim Siem Reap ( Kambodža), New York (SAD), Jamajka, Hanoi ( Vijetnam), Tokio (Japan), Playa del Carmen ( Španjolska), Lisabon ( Portugal), Kathmandu (Nepal), Jaipur (Indija), Hurghada (Egipat), Hong Kong (posebna upravna regija NR Kine), Cusco (Peru), Sydney (Australija), Tel Aviv (Izrael).

Pogledajte i video Putnica izbačena iz aviona

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.