Četiri mušketira

Hrvatski kuhari Renato Kraljev i Ivan Pažanin u Rimu pokazali što znaju

Foto: Silvije Tomašević
kuhari u Rimu
Foto: Silvije Tomašević
kuhari u Rimu
Foto: Silvije Tomašević
kuhari u Rimu
11.05.2018.
u 17:18
Predstavljanju su prisustvovali i hrvatski ministar turizma Gari Cappelli, kao i predstavnici hrvatske turističke zajednice
Pogledaj originalni članak

Pod nazivom četiri mušketira hrvatske i moližanske (regija Molise u Italiji u kojoj živi hrvatska manjina već 500 godina) kuhinje predstavljeni su danas u rimskom hotelu Baglioni Hotel Regina, u čuvenoj ulici Veneto, specijaliteti kulinarstva.

Hrvatski kuhari Renato Kraljev i Ivan Pažanin, te kuhari iz Molisea, Colombo Bobo Vincenzi i Filindo Russo, pripremili su svaki po jedno jelo pred novinarima, turističkim djelatnicima i diplomatima. Predstavljanju su prisustvovali i hrvatski ministar turizma Gari Cappelli, kao predstavnici hrvatske turističke zajednice (Viviana Vukelić, direktorica ureda u Milanu), hrvatski veleposlanici pri talijanskoj republici Jasen Mesić i pri Svetoj Stolici Neven Pelicarić.

Cappelli je najavio nove inicijativa kako bi se privuklo talijanske turiste. Da vlada zanimanje Talijana za odmor u Hrvatskoj pokazuju i podaci da su u prva četiti mjeseca ove godine ostvarili 259.000 noćenja u hrvatskim mjestima. Show cooking u Rimu zasigurno će privući i ljubitelje gastronomskog turizma.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.