Lookbook

Holivudske zvijezde poludjele za novom H&M-ovom glam-kolekcijom

Foto: H&M
H&M
Foto: H&M
H&M
Foto: H&M
H&M
Foto: H&M
H&M
Foto: H&M
H&M
Foto: H&M
H&M
Foto: H&M
H&M
18.03.2012.
u 00:01
Iako H&M-ova ekskluzivna organska kolekcija dolazi u trgovine 12. travnja, mnoge slavne zvijezde već su zablistale u ženstvenim haljinama švedskog brenda
Pogledaj originalni članak

Švedski div H&M pripremio je posebnu kolekciju Exclusive Conscious inspiriranu crvenim tepihom koja će oduševiti sve romantičarke u duši. Kolekcija, čije je zaštitno lice prelijepa Constance Jablonski, pojavit će se u trgovinama 12. travnja širem svijeta. H&M tom kolekcijom nastavlja promicati prirodne ekomaterijale poput organskog pamuka, konoplje i recikliranog poliestera.

No mnoge slavne holivudske glumice već su uspjele \"oteti\" pokoji komad iz ove kolekcije Exclusive Conscious. Tako je slatkica Amanda Seyfried na londonskoj premijeri filma \"In Time\" zasjala u plavom sakou i kratkim hlačama, a Kristin Davis iz \"Seksa i grada\" na večeru Vanity Faira zabljesnula je u žuto-zelenoj izvezenoj haljini.

Michelle Williams, koja je na ovogodišnjoj dodjeli nagrade BAFTA u Londou zasjala u prelijepoj H&M-ovoj crno-bijeloj kreaciji s ružom, inspirirala je švedski brend pa će se top i maksisuknja koji podsjećaju na njezinu haljinu pojaviti u određenim H&M-ovim trgovinama kad i ekskluzivna organska kolekcija.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KT
Karika Tura
07:36 18.03.2012.

Ja sam također lud za ovom korporacijom....samo nisam vidio ni jednu zvijezdu da se pobuni i povede humanitarnu akciju zbog roblja koje radi u njihovim tvornicama u Bangladešu gdje su uvjeti rada kancerogeni a plaće takve da roblje jurca po ulicama policiju i vladu. H&M treba bojkotirati kao i IKEU i sve švedske korporacije