Halle Berry: ‘Mršave glumice koje tvrde da ne vježbaju – lažu’

10.04.2009.
u 08:30
Pogledaj originalni članak

Jedna od najseksipilnijih žena Hollywooda Halle Berry tvrdi da mnoge mršave poznate osobe lažu kada kažu da se ne bave fizičkim aktivnostima.

- Bog ih blagoslovio ako govore istinu. Ali u to mi je zaista teško vjerovati. Ja sam uvijek na dijeti. Budući da sam dijabetičarka, imam određeni način života kojeg se moram pridržavati kako ne bih završila u bolnici – priznala je Berry.

Glumica je nakon poroda kćerkice Nahle prije godinu dana morala jako paziti na prehranu i vježbanje kako bi se vratila u prijašnju formu.
- Dijete uzme veliki dio tebe i tvog vremena. Ono je nešto najdivnije što ćeš u životu napraviti, ali ono što dolazi nakon poroda nije nimalo divno! Zato puno vježbam i uzimam dodatne vitamine - otkrila je glumica čaopisu Harper’s Bazaar.

Lijepa oskarovka nedavno je objavila svoju novu ulogu u filmu "Nappily Ever After" u kojem glumi ženu koja prekida sa svojim dugogodišnjim partnerom da bi, nakon što on sretno nastavi sa svojim životom, postala opsesivno ljubomorna.

- Moram obrijati glavu pred kamerama. Nasmrt sam preplašena. Nadam se da će se moja reakcija uklapati s predviđenim scenarijem. Ako počnem nekontrolirano vrištati, to bi mogao postati film potpuno drugačijeg žanra – našalila se Berry. (mbb)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr