Neobičan prosvjed

Haljinom od salate PETA poziva ljude da prijeđu na vegetarijanstvo

Foto: Pixsell
Haljinom od salate PETA poziva ljude da prijeđu na vegetarijanstvo
17.03.2010.
u 14:35
U središtu Londona glavna je vijest bila PETA-ina aktivistica u haljini od zelene salate.
Pogledaj originalni članak

U središtu Londona glavna je vijest bila PETA-ina aktivistica koja je prolaznike, u haljini načinjenoj od zelene salate, upozoravala na važnost vegetarijanske prehrane. Na izradu haljine zanosna je plavuša, kako kaže, potrošila čak 40 sati, a najveći joj je strah bio da je tijekom demonstracije ne napadnu ptice.

- Želim ljude upozoriti da ubijanje životinja nije nužno, da se dobro i kvalitetno, čak i zdravije, može živjeti bez životinjskih sirovina - kazala je volonterka koja je do kraja prosvjeda uspjela ostati anonima. Do kraja dana mlada je dama ostala bez salatne haljine jer je jedan od slučajnih prolaznika ponudio da će kupiti haljinu za 400 funti. Novac će donirati azilu za zaštitu životinja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BO
bomba
15:08 17.03.2010.

Nestalo vragu posla.