manjon.hr

Gourmet delicije iz virtualnog restorana

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
23.07.2020.
u 09:46
Pazite, riječ je o vrhunskom restoranu u kojem se služe steakovi od crne svinje odležani 25 dana i slične delicije, no ovdje su za dostavu cijene mnogo niže
Pogledaj originalni članak

Virtualni restoran “manjon.hr” u Crikvenici otvorio se ovih dana. Manjon je na fiumanskom druga riječ za – gurmana. Bili smo među prvima koji su isprobali što nude. Vlasnici kultnog restorana “Rubin Kitchen&Wine”, među boljim gourmet restoranima u mjestu, odlučili su – proširiti ponudu. Dostavljaju gourmet hranu koja se naručuje na njihovoj stranici kamo god treba. I u elitne vile, kuće za odmor pa čak i na plažu.

– Nema mnogo filozofije, jednostavnu hranu pripremamo za dostavu na visokom nivou. Recimo, brudet od srdela ima kvalitetnu rajčicu, vino malvaziju li pošip, sol, papar, češnjak, dobar peršin, maslinovo ulje te svježu srdelu ulovljenu jutros – kaže Josip Luka Stipanić (32), čija majka Blaženka priprema hranu.

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Pazite, riječ je o vrhunskom restoranu u kojem se služe steakovi od crne svinje odležani 25 dana i slične delicije, no ovdje su za dostavu cijene mnogo niže.

– Zašto bi naši gosti, a sve više je onih bogatijih i elitnijih turista, mogli na ljetovanju naručiti samo pizzu, lignje ili ćevape? Imamo kuće za odmor s četiri ili pet zvjezdica pa i mi domaći moramo pratiti ljestvicu – govori Josip. Fileti srdela punjeni mariniranom tikvicom te panirani u kukuruznom brašnu stoje 68 kuna. Ukusno je. I nešto novo.

 

OCJENE

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 47

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 14

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 15

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

Ukupno 90

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar EtTore
EtTore
14:24 27.07.2020.

Virtualni turizam ovoga lita!