Torba za plažu?!

Golema hula-hup torba zasjenila cijelu Lagerfeldovu reviju

Foto: AFP/Pixsell
Golema hula-hup torba zasjenila cijelu Lagerfeldovu reviju
06.10.2012.
u 00:01
Da, to je zaista torba. Da, kreirao ju je, naravno, modni kralj Karl Lagerfeld. Da, kako on kaže, to je torba za plažu
Pogledaj originalni članak

Naravno, što bi Paris Fashion Week bio bez ekscentričnoga Karla Lagerfelda, no ovog puta na reviji za proljeće 2013. nije njegova mačka Choupette postala model, nego se medijska prašina podigla zbog njegove goleme \"hula-hup\" torbe (čija je svrha, navodno, modni dodatak za plažu s obzirom na to da su je nosile manekenke u badićima, a možda i uteg za ruke).

Ubrzo se oglasio i Lagerfeld koji je nakon revije u Grand Palaisu objasnio svima koji željno žele znati otkud mu inspiracija za tako golemu i čudnovatu torbu te čemu ona uopće i služi:
- To je zapravo torba za plažu. Budući da ručnik za plažu zauzima puno prostora, ovo je idealna torba za plažu. A onda je stavite u pijesak i objesite stvari na nju. Vrlo zanimljivo, jedva čekamo da vidimo hoće li postati trend. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.