Proročanstvo

Gatara prorekla Nikolini Pišek da će nakon kćeri roditi sina

Foto: Marko Prpić/VLM
Gatara prorekla Nikolini Pišek da će nakon kćeri roditi sina
08.01.2010.
u 15:32
Iako joj je jednom gatara nagovijestila da će nakon kćeri Hane roditi sina, lijepa voditeljica Nikolina Pišek i njen partner Kristijan Curavić još ne razmišljaju o prinovi.
Pogledaj originalni članak

– Da, istina je, jednom, kad sam bila u velikom društvu, gatara mi je nagovijestila da ću roditi sina. Međutim, zasad ništa od toga, sve sam shvatila kao šalu. Jer jednom mi je proreknuto i da ću umrijeti mlada, pa na sreću ništa od toga – kroza smijeh nam je kazala Nikolina Pišek, koja je priznala da trenutačno ne postoji mogućnost da joj se ispuni prvi dio proročanstva, a hoće li se jednom ostvariti, vrijeme će pokazati.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
16:54 08.01.2010.

Ovo je vrhunac novinarstva.Uradak od dvije rečenice, iz koji smo saznali: prošlost,sadašnjost, a zlu ne trebalo i budućnost. To se zove kreativno,istraživačko i objektivno novinarstvo. Pa još i dobiti intervju od dotične Pišekice!!!! Bravo!! Pa bolji uradak možete dobiti od djeteta koje polazi prvi razred osnovne.

OB
-obrisani-
16:35 08.01.2010.

Kome gatare gataju? I kad bi mi nekad gatala, ne bih ništa platio a vjerujte, i tada bi me bilo sramota o tome pričati. Ova se eto \"ljepotica\" time hvali??

LU
luena
16:18 08.01.2010.

Gtara,ko gatara ...da zna itgatala bi sebi loto brojeve koji ce biti izvuceni,nebi ljudima novac iz dzepa izvlacila. Nije mi zao takvih ,koji svojom glavom ne znaju mislit.