MALA TRENDSETERICA

Garderoba trogodišnje Suri Cruise vrijedi 16 milijuna kuna

Foto: Pixsell
Garderoba trogodišnje Suri Cruise vrijedi 16 milijuna kuna
30.09.2009.
u 14:05
Njezini slavni roditelji Tom Cruise i Katie Holmes redovito angažiraju napoznatije modne kreatore kako bi samo za njihovu djevojčicu dizajnirali odjeću.
Pogledaj originalni članak

Kćer Toma Cruisea i Katie Holmes vrlo rijetko nosi istu odjeću dvaput, a u njezinu ormaru nalaze se krpice najprestižnijih svjetskih dizajnera.

Najbolje odjevena djevojčica na svijetu Suri Cruise može se pohvaliti garderobom vrijednom čak 16 milijuna kuna. Njezini slavni roditelji Tom Cruise i Katie Holmes redovito angažiraju najpoznatije modne kreatore kako bi samo za njihovu djevojčicu dizajnirali odjeću.

U Surinu ormaru tako se nalaze haljine Roberta Cavallija i cipele Christiana Louboutina, a neke komade za omiljenu joj curicu navodno je naručila i obiteljska prijateljica Victoria Beckham.

- Suri vrlo rijetko možete vidjeti dvaput u istoj odjeći - otkrio je izvor The Sunu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZI
Ziggy313
14:48 30.09.2009.

Tako se od najmanjih nogu odgajaju snobovi...

RO
RobyRoby
14:15 30.09.2009.

bas su jadni

FJ
fjaka
14:49 06.11.2009.

Dok mnoga djeca umiru od gladi, ona ima garderobu u vrijednosti 16 milijuna kuna! Prestrašno!