friški na tržištu

Flixbus lansirao aplikaciju za lakše putovanje

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
flixbus
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Flixbus
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
flixbus
18.08.2016.
u 13:35
Iz tvrtke su predstavili novu besplatnu mobilnu aplikaciju koja se može preuzeti na 16 europskih jezika, a dostupna je i na hrvatskom jeziku te pruža mnogobrojne prednosti, uštedu te jednostavnost u planiranju putovanja
Pogledaj originalni članak

Pod motom ˝Putuj zeleno i pametno˝, autobusni operater FlixBus, koji je prije samo dva mjeseca ušao na hrvatsko tržište te u kratkom vremenu zelenu mrežu proširio diljem države i prednostima za putnike podigao standard u industriji, nastavlja s tehnološkim novitetima kojima želi olakšati cijeli tijek putovanja putniku, ali i vozačima te pozitivno utjecati na okoliš.

Iz tvrtke su predstavili novu besplatnu mobilnu aplikaciju koja se može preuzeti na 16 europskih jezika, a dostupna je i na hrvatskom, te pruža mnogobrojne prednosti, uštedu te jednostavnost u planiranju putovanja.

– Lansiranjem mobilne aplikacije i na hrvatskom jeziku, zapravo stvaramo novu skupinu putnika, generaciju putnika koja želi svoje putovanje isplanirati upravo sa svog pametnog telefona te uštedjeti na dijelu svog putovanja. Smatramo da pružanjem ove tehnološke usluge na hrvatskom jeziku postižemo novu razinu povjerenja te privlačimo putnika koji će dugoročno biti dio naše zelene mreže – izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja.

>>Niskobudžetni Flixbus kreće s izravnim linijama iz Slavonije za Njemačku

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.