sasvim slučajno

Evo kako su ove žene doznale da ih suprug vara

Foto: Thinkstock
Varanje
Foto: Thinkstock
Varanje
Foto: Thinkstock
Varanje
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Svađa u vezi
Foto: Thinkstock
Svađa u vezi
Foto: Shutterstock
Veze
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
veza i svađa
Foto: Thinkstock
prekid veze
Foto: Thinkstock
varanje
Foto: Thinkstock
varanje
23.06.2018.
u 09:30
Iako postoji dosta promjena u ponašanju koje mogu ukazati na to, neke ih ne percipiraju te svoje muškarce ulove u varanju na neobične načine
Pogledaj originalni članak

Jedan od najvećih strahova u vezi ženama je zasigurno onaj hoće li biti prevarene. Iako postoji dosta promjena u ponašanju koje mogu ukazati na to, neke ih ne percipiraju te svoje muškarce ulove u varanju na neobične načine. Šest žena otkrilo je za TOI kako su one doznale da nisu jedine svom suprugu...

"Pronašla sam u muževom stolu dokumentaciju za upis u školu. Bila sam iznenađena jer naša djeca već studiraju. Suprug je rekao da je to za kćer od prijateljice, no na papiru su pisali njegovi podaci na dijelu gdje je trebalo upisati podatke o ocu djeteta. Nije imao argument za to."

"U džepu muževih hlača pronašla sam kondom s okusom jagode. S obzirom da mi s epovraća na sam miris jagode, to je jedino voće koje ne volim, bilo je jasno da nije bio namijenjen za seks sa mnom."

"Slučajno sam pronašla dokument na kojem su pisali detalji o uplatama bankovnog stambenog kredita. Godinama nisam znala da je kupio neku drugu nekretninu, a kada sam ga pitala otkrio je da ima drugu obitelj."

"Moj suprug često poslovno putuje i jednom mi je poslao selfie iz svoje hotelske sobe. No, kasnije sam primijetila ženski odraz u donjem rublju na jednom od prozora sobe, a kada sam je zumirala mogla sam joj vidjeti lice. Bila je to jedna od njegovih kolegica. "

"Za vrijeme seksualnog odnosa nazvao me tuđim imenom. Ostala sam u šoku jer takve igrice ne igramo, a kada se pokušavao opravdati još se više zapetljao i nije imao izlaza. "

"Suprug mi je htio kupiti parfem pa sam inzistirala da odemo u moju omiljenu parfumeriju. Prodavačica je supruga upitala je li se našoj kćeri svidio parfem koji je kupio prošli tjedan. No, mi nemamo kćer pa je priznao aferu sa svojom studenticom kada smo došlu kući."

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:23 23.06.2018.

daj ne serite

LI
liliZG
14:37 26.06.2018.

moja frendica je saznala da ju muž vara kad ju je skoro pregazio autom u kojem je sjedila i ljubavnica u podzemnoj garaži jednog shoping centra, a ona je išla kupiti poklon za njihovu godišnjicu braka, ... nisi znao tko je bio više iznenađen, on ili ona...