Brojke serije

Do sada je u 'Igri prijestolja' bilo 36 scena seksa, 27 smrti, snimalo se na 59 lokacija...

Foto: Promo
game of thrones
Foto: Promo
game of thrones
24.04.2019.
u 14:43
Margaery Tyrell imala je najveći broj brakova, dok je Tyrion Lannister dobio najviše promaknuća
Pogledaj originalni članak

Tako je Daenerys Targaryen imala najviše političkih istupa u svojoj potrazi za željeznim prijestoljem, dok je Cersei Lannister imala sedam različitih seksualnih 'susreta'. Lannisteri su najsmrtonosnija kuća s ukupno sedam značajnih ubojstava, dok je kuća Stark uključena u zapanjujućih osam velikih bitaka u cijeloj franšizi.

Margaery Tyrell imala je najveći broj brakova, dok je Tyrion Lannister dobio najviše promaknuća. Međutim, i on i Jaime Lannister su najčešće zatočeni likovi - usprkos pripadnosti najmoćnijoj kući.


 

Najeksplicitnija epizoda je 'Winter is Coming', s tri zapanjujuće seksualne scene, dok 'The Rains of Castamere' prikazuje najznačajnije smrti i bitke. 'Unbowed, Unbent, Unbroken' ima najviše uhićenja, dok 'The House of Black and White' ima najviše promaknuća. Arya Stark ubila je više od pola ljudi sa svoje 'kill liste', a zloglasni se Night King pojavio samo u devet epizoda.
 
Dosad je bilo 27 značajnih smrtnih slučajeva, 36 scean seksa i 33 uhićenja tijekom serije, zajedno sa šest različitih vrsta 'čudovišta' i 59 različitih lokacija, dok se u samo dvije epizode ne prikazuje smrt.

Pogledajte intervju s velikim obožavateljem Game of Thronesa koji u Zagrebu organizira i kvizove na tu temu:

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Kaladin
Kaladin
15:19 24.04.2019.

I bilo je jedno 547 komada sisa