Pravi primjer drugima

Dječja neiskvarenost: Zubić vila im je ostavila novac, a one su njime kupile kućne potrepštine za umirovljenike

Foto: Petrina McGuire
Dječja neiskvarenost: Zubić vila im je ostavila novac, a one su njime kupile kućne potrepštine za umirovljenike
09.03.2020.
u 15:26
Dvije djevojčice iz Australije dobile su od zubić vile nešto novaca, a odlučile su ga iskoristiti na najbolji mogući način.
Pogledaj originalni članak

LADBible.com donosi priču od Addyson (6) i Lucy (4) iz Queenslanda koje su svojim susjedima umirovljenicima zvonile na vrata i nosile toaletni papir koji se trenutno jako teško nađe na policama trgovina diljem Australije zbog Korona virusa.

Foto: Channel 9

Njihova misija bila je donijeti umirovljenicima što je više moguće kućnih potrepština s obzirom na činjenicu da oni rijetko izlaze iz kuće zbog svoje starosti.

Djeca odgovaraju na pitanje što znači ljubav, Valentinovo i drugi pojmovi:

Majka Petrina McGuire ispričala je kako je na ideju došla njezina kći nakon što je vidjela da prazne police trgovina na kojima inače stoji toaletni papir. "Addyson me pitala možemo li kupiti nešto toaletnog papira i odnijeti umirovljenicima, ali je inzistirala da uzmemo novac koji je ona dobila od zubić vile. Svi ljudi su se jako obradovali kada su ona i Lucy zvonile na vrata i otkrile razlog dolaska."

Foto: Petrina McGuire

Foto: Petrina McGuire

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.