OKRIVIO JU JE ZA PREVARU

'Dečko mi je rekao da je poslovnom putovanju, a zapravo se oženio i otišao na medeni mjesec'

Foto: Shutterstock
'Dečko mi je rekao da je poslovnom putovanju, a zapravo se oženio i otišao na medeni mjesec'
30.08.2022.
u 15:30
Rekao joj je da je njegova nova supruga mlađa i puno ljepša od nje, a zatim je samo spakirao svoje stvari i otišao
Pogledaj originalni članak

- Moj partner i ja godinama smo već zajedno i imamo dvoje djece. Naša veza postala je pomalo predvidljiva, ali smo i dalje imali redoviti seks i lijepo smo provodili vrijeme s našim sinovima. Prije dva mjeseca bio je na radnom putu, a kad se vratio priznao mi da me varao s drugom ženom s kojom se upravo vjenčao - napisala je jedna žena za The Sun.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze!

Foto: Shutterstock
Brak
Foto: Thinkstock
veza i svađa
Foto: Thinkstock
prekid veze
Foto: Shutterstock
Veze
Foto: Shutterstock
Veze

Optužio ju je da je ona kriva za njegovo varanje jer je zapustila svoj izgled i nije mu posvećivala dovoljno pažnje. Otkrio joj je da je njegova nova supruga nekoliko godina mlađa i da je puno ljepša od nje, te da mu je bilo divno na njihovom medenom mjesecu. Upoznali su se dok je on igrao golf, a viđaju se oko šest mjeseci. Nakon što je sve to rekao, otišao je u sobu, spakirao svoje stvari i samo otišao.

- Stvar je u tome da smo uvijek razgovarali o vjenčanju, ali kada smo dobili djecu, uvijek je postojalo nešto bolje i potrebnije na što smo mogli potrošiti novce. Zajednički prijatelji rekli su mi da se preselio u novoizgrađenu kuću na drugom kraju našeg malog grada, te da je njegova nova žena bogata - nastavila je.

Njihovim sinovima jako nedostaje, a ona ne zna što im reći. Ponekad kada dođe posjetiti dečke, moli ga da se vrati kući, a ponekad je toliko ljuta da ga niti ne pusti u kuću. Sada ju optužuje da mu brani da viđa svoju djecu. 

- Jako mi je žao što je vaš partner prekinuo vašu vezu na tako okrutan način. On zvuči sebično i nezrelo, a način na koji se prema vama odnosio je emocionalno zlostavljanje. Možda se sada tako ne osjećate, ali stvarno vam je bolje bez njega. Objasnite mu da morate surađivati i biti u solidnim odnosim zbog vaše djece. Dajte si vremena i budite dobri prema sebi. Stalno vas je omalovažavao, sada možete početi graditi samopouzdanje - odgovorila joj je Deidre. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.