Strašno

Britanka (21) poginula u želji da napravi selfie uz izlazak sunca!

Foto: Privatna arhiva
Britanka (21) poginula u želji da napravi selfie uz izlazak sunca!
13.01.2020.
u 13:54
Djevojka je bila na slavlju u Sydneyju prije nego što je odlučila otići na liticu Diamond Bay s prijateljima gledati izlazak sunca. Htjela je zabilježiti sve fotografijom, ali pala je s litice visoke 30 metara i umrla.
Pogledaj originalni članak

Madalyn Davis (21) iz Lincolna u Engleskoj preselila se u Australiju u želji da započne novi život. Otišla je na jedno slavlje u Vaucluseu u subotu navečer, a oko 6 i 30 sati odlučila je s još sedam prijatelja otići na popularnu liticu Diamond Bay da gledaju izlazak sunca, prenosi Mirror.co.uk.

Foto: Privatna arhiva

Popeli su se i preskočili ogradu kako bi sjedili na rubu ovog mjesta popularnog za fotografiranje. Nesretna djevojka htjela je napraviti selfie, ali poskliznula se i pala s litice. Gubi joj se svaki trag, a njezina obitelj zabrinula se jer im se nije javljala, pa su pomoć potražili na internetu objavom: "Je li netko vidio Maddie? Ne možemo nikako kontaktirati s njom od kada je otišla sinoć van."

Ubrzo tog jutra jedan član obitelji potvrdio je da mladog modela više nema. Madalyn opisuju kao prekrasnu izvana i iznutra i slobodnog duha. Jedna osoba napisala je: "Ne znam kako se nositi s ovim, Maddie. Zadnji put smo se vidjeli prije tri godine, a sada te više nema."

Foto: Privatna arhiva

Druga osoba kaže: "Nikada, ali baš nikada neću zaboraviti vrijeme koje smo proveli zajedno. Uvijek ćeš mi nedostajati, anđele."

"Zadovoljstvo je bilo poznavati te Maddie, bila si prekrasna izvana i iznutra", objava je treće osobe.

Madalyn je mjesec dana prije smrti rekla prijateljima kako se provodi kao nikada do sada i kako nema namjeru vratiti se u Britaniju. Na jednoj slici s Tajlanda u studenome napisala je: "Ne mogu vjerovati da već mjesec dana putujem! Nisam se okrenula prošlosti ni jednom, iako mi nedostaje stari posao. Jako sam uzbuđena zbog svoje budućnosti!"

Foto: Privatna arhiva

Spasioci su pretražili sve vode i okoliš, a njezino tijelo pronađeno je u 10 i 30 sati, u subotu.

Foto: Privatna arhiva

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
14:16 13.01.2020.

Ono kad ulažeš u usne, a ne u mozak...

DU
Duslikr
14:30 13.01.2020.

Ta pomama je zaista nevjerojatna pojava za psihoanalize. Ljudi koji se ponašaju kao muhe bez glave ugrožavaju sebe ili druge, koga god stignu... Ima li besmislenije smrti?

MA
marli
14:22 13.01.2020.

Ženski mozak + selfie = katastrofa