revolucionarno

Bolje od faceliftinga: Jedite potočarku za mladolik ten

Bolje od faceliftinga: Jedite potočarku za mladolik ten
15.10.2012.
u 15:53
Želite usporiti starenje kože? Ne trebate botoks ni facelifting jer sve što vam je potrebno nalazi se u – potočarki
Pogledaj originalni članak

 

Potočarka sadrži više C vitamina nego naranča, četiri puta je bogatija beta karotenom i vitaminom A od jabuka i rajčica, kalcija ima više nego mlijeko, a E vitamina više nego brokula. Idealna kombinacija vitamina za hranjenje kože...

Nutritivno bogata i kalorijski siromašna (tek 19 kalorija na 100 grama), pokazalo je istraživanje, potočarka je idealna namirnica za poboljšavanje tonusa kože i zaglađivanje bora, piše Daily Mail.

Svaka od osam žena primijetila je da se nakon konzumacije 80 grama potočarke dnevno zagladila površina kože, a pore smanjile, pokazalo je istraživanje britanske udruge Watercress Alliance, dok je svaka peta žena uvidjela da joj se smanjilo crvenilo kože. Svaka sedma žena priznala je da su joj se bore vidljivo smanjile. Rezultati su pokazali da su ispitanicama (od 23 do 58 godina) izblijeđene pjege od sunca, prenosi Daily Mail

Inače, potočarka nije samo blagotvorna za kožu. U kineskoj medicini jedna je od osnovnih namirnica za borbu protiv tumora, stimulira proizvodnju žuči, a koristi se i za urinarne probleme, bolove u grlu i loš zadah.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.