Zanimljivo

Bivši djelatnik McDonald'sa otkriva: Znate li zašto su naše slamke tako dugačke?

Foto: Shutterstock
Bivši djelatnik McDonald'sa otkriva: Znate li zašto su naše slamke tako dugačke?
21.12.2020.
u 11:30
Jeste li se ikada ovo pitali?
Pogledaj originalni članak

Od bivših i sadašnjih djelatnika najpopularnijeg restorana brze hrane, McDonald'sa, dolaze svakakve informacije putem društvenih mreža - kako se pripremaju nuggetsi, kako se čuva luk, peku peciva... Ovoga puta jedan muškarac otkrio je stvar o kojoj nikada nismo razmišljali - zašto su slamke u McDonald'su tako dugačke?

TikTok korisnik Michael Ryan u jednom od videa rekao je kako je radeći ondje naučio jako puno tajni i trikova kojima se ovaj restoran služi, a jedan od njih vezan je za slamke, prenosi The Sun.

U videu pogledajte kako možete pripremiti Big Mac umak kod kuće:

"Slamke su dugačke zato jer više mjehurića iz pića dolazi do vašeg jezika. To je razlog zašto su gazirana pića uvijek ukusnija u McDonald'su nego negdje drugdje."

Neki ljudi su tek nakon gledanja ovog videa shvatili koliko su slamke zapravo dugačke i da sva pića zaista imaju drugačiji okus u McDonald'su.

Znate li zašto je znak McDonald'sa baš žute boje?

Foto: Reuters
Restorani McDonaldsa u Aziji
Foto: Matthias Balk/DPA/PIXSELL
mcdonalds
Foto: Reuters
Restorani McDonaldsa u Aziji
Foto: A2585 Frank Leonhardt/DPA/PIXSELL
Burger King

Integracija Roma

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH: Ostvarenjem plemenitih ciljeva u području ljudskih prava i prava manjina, doprinosimo boljem društvu

Jedan od ključnih projekata koje Ured trenutačno provodi je „Uključivanje Roma – Ispunjavanje preduvjeta za učinkovitu provedbu politika usmjerenih na nacionalne manjine – FAZA I“, koji ima za cilj povećati broj mladih Roma i Romkinja u obrazovnom sustavu. O tom i drugim važnim projektima ključnog Vladinog stručnog tijela za unaprjeđenje ljudskih prava i prava nacionalnih manjina, razgovarali smo s ravnateljem g. Alenom Tahirijem.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
17:37 21.12.2020.

mcdonalds zaobilazim