Predivna priča

Bili su zajedno u srednjoj školi, pa prekinuli i ponovno se spojili - nakon skoro 70 godina

Foto: Facebook
Bili su zajedno u srednjoj školi, pa prekinuli i ponovno se spojili - nakon skoro 70 godina
21.01.2021.
u 15:30
Njihova romantična priča brzo se proširila društvenim mrežama i osvojila ljude.
Pogledaj originalni članak

Fred Paul (84) i Florence Harvey (81) upoznali su se kao tinejdžeri u Wandsworthu, gradiću u Kanadi i odmah su započeli svoju ljubavnu priču. Bili su nerazdvojni pune dvije godine, ali kada je Fredu bilo 18, a Florence 15, svatko je krenuo svojim putem - i odselio u drugi grad, prenosi CNN.

Prošlo je dosta vremena da nisu bili u nikakvom kontaktu, a oboje su se vjenčali za druge partnere. Harvey je svog supruga, s kojim je dobila petero djece, izgubila 2017. godine, a samo dvije godine kasnije isto se dogodilo i Fredu - umrla je njegova supruga i majka dvoje djece, Helen. 

U videu možete pogledati njihovu priču:

Florence je čula što se dogodilo i odlučila ga je nazvati. Tješila ga je i bila uz njega i sljedećih nekoliko dana, a kako je vrijeme prolazilo sve su više kontaktirali i razgovarali o prošlim vremenima. Ubrzo ga je iznenadila za rođendan - došla je u Toronto gdje on živi.

"Kad sam saznao da je u gradu i dolazi k meni, bilo je kasno navečer. Izjurio sam iz kreveta, obukao se i kredom na prilazu napisao: 'Dobrodošla Florence'. Kad je stigla zagrlio sam je i poljubio u obraz", rekao je Fred.

Samo tri dana nakon odlučili su se na zajednički život i vjenčanje, iako njihove obitelji nisu bile podrška isprva. "Pitali su nas čemu žurba, a mi smo im objasnili da želimo provesti ostatak života zajedno, a nije nam puno preostalo." U tom periodu pred Fredom je bilo liječenje raka na želucu, a Harvey je odlučila da će biti uz njega i u dobru i zlu.

U brak su stupili tijekom pandemije, pa je broj uzvanika bio minimalan, ali svejedno su bili ispunjeni nakon izgovaranja sudbonosnog 'da'. "Bio si prvi mladić koji me otpratio kući, pretpostavljam da ćeš biti i posljednji", rekla je Florence. 

Fred i Harvey planiraju turistički otići u svoj rodni grad i obići lokacije na kojima su dosta vremena proveli u mladosti, zajedno.

Ljubavna priča velikog para: 'Vjenčali su se u pauzi snimanja filma'

Foto: Privatni album
Milena Dravić i Dragan Nikolić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Milena Dravić
Foto: Youtube Screenshot
Dragan Nikolić

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
17:50 21.01.2021.

to se zove ljubav i nakon puno godina