nevjerojatna priča

Bila je na rubu smrti kada je njen razgovor s liječnikom čuo potpuni stranac....

Foto: Facebook
Bila je na rubu smrti kada je njen razgovor s liječnikom čuo potpuni stranac....
31.10.2016.
u 13:21
Tijekom stanke za ručak, njezin bratić pričao je svom kolegi na poslu Chrisu Dempseyu o teškoj sudbini koja je zatekla njegovu sestričnu Heather.
Pogledaj originalni članak

Život piše zaista nevjerojatne priče i slaže scenarije u kakve bi rijetko tko mogao povjerovati. 

A onda se jednoj ženi dogodila upravo jedna takva priča. I da nije sama prošla kroz nju, teško da bi u nju povjerovala. 

Heather Krueger dijagnosticirana je bolest jetara i trebala je hitnu transplantaciju u ožujku 2014.. Liječnici su joj davali manje od 50 posto vjerojatnosti da će živjeti još dva mjeseca.

Preporučili su joj da pokuša naći živućeg donora jetara jer vjerojatno neće dočekati da je dobije od donora organa. 

Tijekom stanke za ručak, njezin bratić pričao je svom kolegi na poslu Chrisu Dempseyu o teškoj sudbini koja je zatekla njegovu sestričnu Heather. 

Iako je nije poznavao niti ju je ikada sreo, Chris je odlučio pomoći i ponuditi joj svoju jetru. 

"Kada sam čuo što se događa Heather, stavio sam se u njezin položaj i pomislio kako bih želio da netko pomogne i meni da se nađem u takvoj situaciji, ili nekome od članova moje obitelji", rekao je Chris za Today.com

Dodao je kako je njegova majka bila strašno nervozna zbog njegove odluke o tome da potpunoj strankinji spasi život, a većina njegovih prijatelja i poznanika nisu razumjela zašto to radi. Kako je Chris bio dosljedan i ustrajan u svojoj odluci, okolina je počela mijenjati mišljenje.

Heather nije htjela biti previše optimistična jer je znala da su pred njima mnogi testovi kako bi se utvrdilo može li Chris biti donor. Ipak, testovi su pokazali kako njegova jetra može odgovarati Heather te joj je presađeno 55 posto jetre. 

Oboje su danas zdravi, ali i sretni jer se par nakon operacije – vjenčao!

Heather je otkrila kako je jake osjećaje prema Chrisu osjetila još i prije operacije, ali zadržala ih je za sebe jer nije mogla definirati je li riječ o zahvalnosti ili je ipak bila neka "kemija" u igri. Chris je osjećao isto, ali nije otkrivao svoje osjećaje. Tek nedugo pred operaciju otkrili su što osjećaju jedno prema drugome, a Chris je Heather rekao da nije dužna ostati u kontaktu s njim te da može slobodno nastaviti svoj život. No, par se počeo viđati sve češće, a onda je uslijedila i Chrisova prosidba u prosincu.

Ranije ovog mjeseca, Chris i Heather izrekli su sudbonosno "da" jedno drugome i zavjetovali se na vječnu ljubav, u dobru i zlu, zdravlju i bolesti... 

>>Uzvanici na vjenčanju u Imotskom u omotnici dobili uplatnicu. 'Što je ovo...?'

>>Mladenci otvorili poklon od vjenčanja nakon 9 godina. Iznenadili su se kada su vidjeli što je unutra...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

TA
tanjaraf
20:42 31.10.2016.

Zelim im svu srecu i puno radosti. Bas lijepa prica.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
12:00 01.11.2016.

Još jedan dokaz kako se davanjem dobiva, a ne gubi.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
17:20 01.11.2016.

Na ovo možeš samo zasuzit i od sreće zbog happy enda i od tuge što je ovo rijedak, pre rijedak rimjer ljudskosti u današnje vrijeme. Ne kažem da svi svakome trebamo sad nudit organe okolo, bilo bi dovoljno samo imat u srcu ono što je ovaj čovijek imao i tad bi se pakao na zemlji pretvorio u trenu u raj. RESPECT!