ozbiljna veza ili?

Bez ultimatuma: Provjerite koliko mu je stalo

Foto: Shutterstock
Bez ultimatuma: Provjerite koliko mu je stalo
15.08.2014.
u 15:50
Ne trebate tapkati na mjestu zauvijek. Ako ste zajedno otprilike šest mjeseci, a on vam nije dao nijedan jedini nagovještaj o tome da on vidi kamo sve to ide, razgovarajte neobavezno na tu temu...
Pogledaj originalni članak

Ne trebate tapkati na mjestu zauvijek. Ako ste zajedno otprilike šest mjeseci, a on vam nije dao nijedan jedini nagovještaj o tome da on vidi kamo sve to ide, razgovarajte neobavezno na tu temu. Na primjer, ako ga želite upoznati sa svojim roditeljima, pitajte ga želi li da svi zajedno odete na večeru, ali mu recite da je u redu ako još nije spreman na taj korak.

Ako ste sigurni da želite da stvari postanu ozbiljnije, slobodno to recite. Objasnite mu kakvu vrstu veze želite i, ne postavljajući ultimatum, recite što za vas predstavlja posvećenost i ozbiljna veza. Ako nije još uvijek spreman za tu vrstu rasprave, dajte mu par tjedana da razmisli o tome. Ako i dalje ne želi pričati na tu temu, trebali biste dobro razmisliti o vašoj vezi. Morate odlučiti što želite više: posvećenog muškarca ili ovog kojeg imate, a koji to možda nikad neće biti u stanju biti.

>>Evo koliko često vjenčani parovi vode ljubav

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Trpimir
Trpimir
11:05 16.08.2014.

Nikad nece biti u stanju biti..??????? Da li je autor ovog teksta zavrsio barem prva cetri razreda osnovne?? Ovo je: stravicno!! Gramatika?? Poznajete li tu rijec, da ne kazem pojam "novinari" vl-a??