Da ih potaknu na izlaske

Aplikacija za pronalazak partnera nakon lockdowna korisnicima plaća romantične spojeve

Foto: Shuttershock
Aplikacija za pronalazak partnera nakon lockdowna korisnicima plaća romantične spojeve
20.04.2021.
u 21:33
S Hinge-a za korisnike pripremili poklon bonove ukupne vrijednosti 130.000 kn (15.000 funti) kako bi, kažu, ohrabrili samce da ponovno počnu izlaziti sad kad su se mjere ublažile
Pogledaj originalni članak

Dok razne djelatnosti u vremenu pandemije bilježe značajne gubitke, nekolicina ih upravo zbog pandemije i lockdowna rapidno raste i zbraja dobit - a među njima i dating aplikacije za online traženje partnera.

I premda mi još čekamo kakva će nas ograničenja zadesiti i hoćemo li 'izvući' ovu turističku sezonu, zahvaljujući velikim dozama cjepiva i visokoj procijepljenosti (gotovo polovice odraslog stanovništva), Velika Britanija ovih dana najavljuje skori izlazak iz koronavirus krize i otvara svoje trgovine i restorane.

Ramazan u znaku pandemije

Foto: Aditya Sutanta/ABACA/PIXSELL
Tarawih prayers on the first day of Ramadan - Indonesia
Foto: Wana News Agency/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Iranian people walk in Tehran Bazaar, in Tehran
Foto: Wana News Agency/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
An Iranian cleric wears a protective face mask, as he walks amid the spread of the coronavirus disease (COVID-19), in Tehran

Jedni od rijetkih kojima to ne ide na ruku spomenute su aplikacije koje se, logično, najviše koriste kad je sve drugo nedostupno ili zabranjeno, a ljudi prisiljeni više biti doma. S ponovnim su 'otključavanjem' zato neke od njih, poput aplikacije Hinge, odlučili poraditi na promidžbi i marketingu, pa parovima koji se preko nje upoznaju nude 100 funti (oko 875 kn) za spoj.

S Hinge-a su za svoje korisnike pripremili poklon bonove ukupne vrijednosti 130.000 kn (15.000 funti) kako bi, kažu, ohrabrili samce da ponovno počnu izlaziti sad kad su ograničenja zbog koronavirusa ublažena i kad se napokon može večerati vani, makar na otvorenom.

Foto: Shuttershock

Parovima kojima poklanjaju bonove za spoj uvjetuju samo da su se upoznali preko njihove platforme i da poklon bonove iskoriste u razdoblju između 12. travnja i 18. travnja.

Korisnike zainteresirane za spoj koji im plaćaju upozoravaju, naravno, i da tijekom izlaska slijede sve mjere i ograničenja koja u tom trenutku budu na snazi, između ostalog i držanje fizičke distance. 

- Stalno osluškujemo želje onih koji koriste našu aplikaciju, a čini se da su mnogi spremni opet početi izlaziti i vratiti se na 'staro normalno' - rekao je za Mirror direktor odnosa s javnošću tvrtke Hinge Logan Ury , a dodaje i kako ovog proljeća u Velikoj Britaniji i u nekim europskim zemljama očekuje masovni povratak 'dobrih starih spojeva u živo'. 

Uz par jednostavnih trikova cvijeće će u vazi dulje trajati!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
09:26 21.04.2021.

jel to nude i za hrvatsku? il je to samo reklama aplikacije za engleze u hrvatskoj? onda, jel se plaća ta aplikacija za uopće poslat poruku? malo informacija ak se već reklamira aplikacija; al maaa, kog briga, u hr takve aplikacije ne prolaze nit se koriste na način na koji su zamišljene :D