Nije im omiljena

5 stvari zbog kojih muškarci mrze misionarsku pozu

Foto: Thinkstock
seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
seks, zaljubljeni par
27.09.2017.
u 19:27
Misionarska poza jedna je od najčešćih u seksu, ali nije svima i najomiljenija
Pogledaj originalni članak

Misionarska poza jedna je od najčešćih poza za seks u kojoj se ugodno osjećaju i muškarac i žena. No, često ta poza nije prvi odabir svih muškaraca, a neki je ponekad i preziru. Ovo su razlozi zbog kojih muškarci mrze misionarsku pozu u seksu.

Nema se puno toga za vidjeti – Kada muškarac legne na ženu, ne preostaje mu puno toga za vidjeti osim vašeg lica. Muškarci žele gledati ženino tijelo tijekom seksa jer ih ono posebno uzbuđuje, a u ovoj pozi ne vide ništa od njega.

On odrađuje cijeli posao – Iako muškarci vole dominirati u krevetu, više ih ponekad uzbuđuje kada je žena ta koja vodi igru. U ovoj pozi to nije tako i zbog toga je mnogi ne vole, a ako muškarac nije u kondiciji zna biti i vrlo naporno.

Klasična je – Muškarci ne vole ništa što je klasično u seksu. Uzbuđuju ih nove poze, posebno one neobične, a u misionarskoj pozi nema ničega neobičnog.

Gdje će s rukama – U ovoj pozi muškarci se često pitaju što bi trebali raditi s rukama.

Mora paziti na grimase – Muškarcima je neugodno raditi grimase zadovoljstva jer ih žena gleda pa u ovoj pozi uvijek moraju paziti što rade sa svojim licem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
22:02 27.09.2017.

Ovo je ziher pisala žena i to ona koja nikad nije spavala s muškarcem koji ju voli. Jer da jest, onda bi shvatila da zaljubljen muškarac najviše voli misionarsku pozu.

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
21:51 27.09.2017.

<- Najbolja poza!

DU
Deleted user
06:55 28.09.2017.

Tolik mrzim isionarsku pozu da postoji opasnost da se odreknem seksa zbog te poze i postanem liberal!....nisam ni pogledao galeriju, naslov mi je zgadio sve.. ko piše ovkave glupsoti.. autor ovog članka može se uključiti u one udruge frigidnih b.a.b.a., žaba, vještica i ostalih čudovišta