SUPERHEROJI

Za vikend utržili 1,2 milijarde dolara

Za vikend utržili 1,2 milijarde dolara
30.04.2019.
u 11:47
Rekordi koje Osvetnici obaraju sada se već teško mogu nabrojiti.
Pogledaj originalni članak

Film "Osvetnici: Završna igra" na putu je da postane najdohodovniji film svih vremena.

Sudeći prema prvom vikendu prikazivanja, to će mu poći za rukom neobično lako. Jer, u tih prvih nekoliko dana u kinima, novi "Osvetnici" su u svijetu uprihodovali 1,2 milijarde dolara. Rekordi koje obaraju sada se već teško mogu nabrojiti, a osobita je zanimljivost kako su ti rekordi najčešće oni koje su postavili sami, odnosno film "Osvetnici: Rat beskonačnosti" ili barem "Osvetnici: Doba Ultrona".

Posebno je zanimljivo što su "Osvetnici: Rat beskonačnosti" u kinima bili tek prošle godine. I jedna zanimljivost. Hrvatski se fan "Osvetnika" na društvenim mrežama pohvalio kako je u pet dana s djevojkom film pogledao - isto toliko puta.

Inteligentno je zaključio kako je zadnji film o Marvelovim superherojima kraj jedne ere koja je mnogima obilježila djetinjstvo.

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.