EKSTRA KROMOSOM ZA EKSTRA KAVU

Vinkovci: Održavanje humanitarnog rock festivala Udruge Bubamara

Foto: Branimir Bradarić
Marinfest
Foto: Branimir Bradarić
Marinfest
10.12.2018.
u 16:02
I ove će se godine održati tradicionalni zimski rock festival "Rock Marinfest". Skupljaju se prihodi za otvaranje Buba Bara
Pogledaj originalni članak

Prema najavama iz Udruge osoba s invaliditetom Bubamara iz Vinkovaca tradicionalni zimski rock festival "Rock Marinfest" biti će održan 28. prosinca u vinkovačkom klubu Vanila. Festival se održava u spomen na tragično preminulog gitaristu vinkovačke rock skupine Majke Marinu Pokrovcu.

- Sve je spremno i mogu jamčiti dobru zabavu. Kao i svih godina do sada, i prihod sa ovogodišnjeg Rosk Marinfesta ići će za potrebe udruge Bubarama. I ove godine festival će obilježiti dobra glazba, a za nju će na ovogodišnjem festivalu biti zaduženi vinkovački kantautor Darko Jakuš Jale i The Karambol. Ta vinkovačka grupa nastala je prije više od 30 godina i koja do sada nije propustila niti jedan Rock Marinfest. Nastupiti će i vinkovačka Septica u kojoj svira i poznati strip-crtač Dubravko Mataković koji je autor i ovogodišnjeg plakata za Rock Marinfest, rekao je jedan od organizatora festivala Ivan Grigić.

Dodao je kako će na 11. Rock Marinfestu nastupiti i zagrebački rock bend The Miceks, hip hoper Kandžija s bendom Gole žene te zagrebačko-vinkovački bend Kojoti.

Prihod sa ovogodišnjeg Rock Marinfesta biti će iskorišten za otvaranje Buba bara gdje će goste posluživati korisnici udruge Bubamara, odnosno, osobe s invaliditetom.  Grigić najavljuje kako se otvaranje Buba Bara očekuje na proljeće te da se cijeli projekt provodi pod sloganom "Ekstra kromosom za ekstra kavu".

VIDEO: Noviteti Božićne priče Salajevih

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.