PROFIL

Tri knjige Mirjane Krizmanić prodane u 100 tisuća primjeraka

Foto: arhiva
Tri knjige Mirjane Krizmanić prodane u 100 tisuća primjeraka
15.12.2011.
u 16:07
Mirjana Krizmanić će potpisivati svoje knjige od 12 do 14 sati u knjižari Profil Megastore u povodu prodanih 100 tisuća primjeraka knjiga "Tkanje života", Život s različitima" i "U ljubavi i bez nje"
Pogledaj originalni članak

Mirjana Krizmanić u subotu, 17. prosinca, potpisuje svoje knjige od 12 do 14 sati u knjižari Profil Megastore u povodu prodanih 100 tisuća primjeraka knjiga "Tkanje života", "Život s različitima" i "U ljubavi i bez nje". "Tkanje života" još je najprodavanija knjiga u Hrvatskoj, u njoj autorica piše o osvještavanju stvari koje su ključne da bismo stvorili osnove održavanja psihološkog zdravlja.

Mirjana Krizmanić je u protekle dvije godine izdala nekoliko knjiga u kojima se bavi različitim pitanjima i problemima iz svakodnevice. U posljednjoj knjizi "U ljubavi i bez nje" govori se o ljubavnim i intimnim odnosima, što su najosjetljivija i često najvažnija iskustva našeg života.

Svi posjetitelji imat će priliku upoznati autoricu, doznati razloge iznimne popularnosti njezinih izdanja te dobiti dar uz kupnju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.