znaju se okvirni datumi

Stižu nove sezone serija koje smo pratili u izolaciji

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Stižu nove sezone serija koje smo pratili u izolaciji
15.04.2021.
u 16:30
Popularna streaming platforma u pandemiji je dobila 16 milijuna novih korisnika
Pogledaj originalni članak

Uskoro stižu nove epizode omiljenih serija koje su publici diljem svijeta pomogle preživjeti lockdown. U ovo vrijeme prošle godine, dok je čitav svijet zbog pandemije bio zatvoren u četiri zida, popularna streaming platforma Netflix dobila je, prenosi BBC, 16 milijuna novih korisnika koji su bježali od stvarnosti bingeanjem La case de papel, Elita, Never Have I Ever i mnogih drugih serija čije nove sezone dolaze već ove godine.

La casa de papel

Velika španjolska uspješnica La casa de papel (Money Heist) za vrijeme pandemije bila je u top deset najgledanijih serija u čak 92 zemlje. Iako je prva sezona emitirana još 2017. godine, serija je svoj pun potencijal ostvarila upravo za vrijeme pandemije. Iako se najavljivalo da bi nove epizode mogle biti vani ovoga travnja, snimanje pete i ujedno posljednje sezone poremetila je pandemija pa prema zadnjim informacijama nove avanture Profesora i njegovih pljačkaša stižu krajem godine.

Elite

Nove epizode Elita stižu 18. lipnja, potvrdio je Netflix. Za ovom španjolskom uspješnicom posegnuli su mnogi obožavatelji La case de papel. Riječ je o tinejdžerskom dramskom trileru u kojem glume dobro znana imena iz La case de papel kao što su Miguel Herran (Rio), Jaime Lorente (Denver) i Maria Pedraza (Alison Parker).

Never Have i Ever

Prema Forbesovoj analizi, upravo su se u travnju prošle godine najviše gledale komedije, a Never Have I Ever nalazi se pri samom vrhu liste. Nova sezona ove teen komedije stiže u srpnju.

Emily in Paris

Jedna od najgledanijih komedija prošle godine je Emily u Parizu oko koje se i dalje lome koplja. Dok ju jedni hvale i zovu novim Seks i gradom, drugi ju kritiziraju zbog stereotipnog prikaza Francuza. Ipak, jedno je sigurno, a to je da su ju i jedni i drugi ipak gledali, a kako piše Forbes, zbog ove je serije potražnja za 'bucket' šeširićima porasla za više od 240 posto. Snimanje druge sezone najavljeno je za početak svibnja, prenosi AP Entertainment.

Lupin

Iako točan datum još nije poznat, ovog ljeta stiže i ostalih pet epizoda prve sezone Lupina, potvrdio je Netflix. Prvih pet epizoda koje su dostupne na Netflixu prikovalo je publiku za ekrane, a ostatak sezone koji se željno iščekuje već je snimljen. Lupin je već u prvih 28 dana prikazivanja skupio 70 milijuna pregleda, piše Variety.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.