Kod Helsinkija

Poznati srpski trener kod Darka Perića: Znate li kako su u potresu stradali Zagreb i moj prijatelj Dejan…

Foto: Boris Ščitar
dejan aćimović
Foto: Željko Obradović
Darko Perić kod Željka Obradovića
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
dejan aćimović
23.04.2020.
u 09:50
Povodom emotivne poruke velikog trenera, nazvali smo i našeg poznatog filmaša Dejana Aćimovića koji je istakao veliko prijateljstvo s Obradovićem
Pogledaj originalni članak

Željko Obradović, jedan od najtrofejnijih košarkaških trenera na svijetu, gostovao je u emisiji Time Out Darka Perića kojega hrvatska publika pozna i kao Helsinkija iz popularne Netflixove serije La Casa de Papel. U razgovoru koji je trajao gotovo sat i pol, Obradović se osvrnuo i na potres u Zagrebu, kao i na svojeg velikog prijatelja čiji je stan također teško oštećen u potresu te pokazao osim trenerske i ljudsku veličinu.

– Iskorirstio bih priliku da kažem jednu stvar. Zadesilo nas je ovo što nas je zadesilo. Međutim, prije nekih desetak dana se dogodila još jedna strašna stvar. Mislim da si čuo za potres u Hrvatskoj, u Zagrebu. Imam u Zagrebu puno prijatelja kao i u Hrvatskoj i naravno da me ta vijest strašno pogodila ujutro kada sam vidio, pa sam odmah krenuo zvati ljude. Pogotovo je nastradao centar Zagreba. Moj također veliki prijatelj, glumac i redatelj Dejan Aćimović, kod njega u stanu u kojem živi se dosta toga porušilo. On mi je dao prve informacije, zvao sam i druge prijatelje, želio bih uputiti poruku podrške svim ljudima u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj, jer u ovoj teškoj nedaći koja je pogodila cijeli svijet, njima se, eto, dogodila i ta također nevjerojatna stvar, da su imali potres. Želim ih podržati i reći im da imaju prijatelje u svim dijelovima svijeta i da smo uz njih, rekao je Obradović.

Povodom emotivne poruke velikog trenera, nazvali smo i našeg poznatog filmaša Dejana Aćimovića koji je istakao veliko prijateljstvo s Obradovićem.

- Željko i ja se znamo već 35 godina, veliki smo prijatelji. Pratio sam ga u skoro svim njegovim finalima, a bilo ih je ne znam im broja. Dobivena smo slavili, za izgubljenima nismo puno žalili jer smo znali da dolaze nova. On je čovjek koji ne radi to iz potrebe da bi to netko saznao nego on to najiskrenije i misli. Nazvao me istog trenutka čim je objavljena vijest o potresu i nije me pitao trebaš li pomoć, nego je tražio na koji način mi može pomoći, i to što me spomenuo u tom razgovoru, to je učinio iz najiskrenije brige za prijatelja i što mu je teško što mu se prijatelj našao u takvoj situaciji, rekao je Aćimović koji potvrđuje kako je u potresu njegov stan doista pretrpio veliku štetu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar KimberlyKU97
KimberlyKU97
10:58 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar RuthPU74
RuthPU74
09:43 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
00:30 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b